Log in på HR NEWS

 

Log ind, og læs nyhedsresumeer DIREKTE fra dagspressen.

 

  Brugernavn:
 
  Password:
 

 
Meld Dem til her  

 

 

 

 

HR News er landets største nyhedstjeneste inden for personaleområdet. I mere end otte år, har vi leveret den samlede  dagspresses nyheder inden for ledelse og Human Ressource Management hver dag.

Aktiv Kurser / Probanas nyhedsredaktioner er gået i samarbejde med Infomedia. Det betyder, at De hver morgen inden kl. 9.30 kan få tilsendt resumeer af samtlige HRM-relaterede artikler fra Berlingske Tidende, Børsen, Jyllandsposten, Politiken, mfl. Og dette for kun kr. 100,- pr. måned, samlet kr. 1200,- p.a. ex. moms.

 

Prøv et fuldt HR News medlemsskab gratis i otte dage.

Samtidigt fungerer HR News som et dialogforum og virtuelt netværk inden for ledelse, psykologi og HRM, hvor vores læsere gratis kan udveksle erfaringer, men også læse rapporter, artikler, mv. med ny viden og inspiration. Og landets mest omfattende HR opslagsværktøj stilles gratis til rådighed for abonnenterne.

Som en ekstra nyhed modtager HR News læsere fremover særlige invitationer til events, forelæsninger, osv.

Modtag de rigtige HR-informationer på det rigtige tidspunkt hver hverdag, således at De vedvarende er opdateret og velforberedt inden for ledelse, psykologi og HRM
 

Vi gør opmærksom på, at Deres brugernavn og password er personligt og skal holdes fortroligt. HR NEWS er underlagt copyrights og må ikke videredistribueres eller på anden måde misbruges. Det vil sige, at servicen kun må benyttes af betalende HR NEWS-læsere deltagere på HR-konsulentuddannelsen, HRK!

 

 

 

                                         

   

 


 Samarbejdspartnere