Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kan klart anbefale Mini MBA'en. Uddannelsen har givet mig interessante og konkrete værktøjer til mit daglige arbejde. Uddannelsesformen er nem og flexibel og materialet er lettilgængeligt og præcist. Spot on!"

Business Development Manager
Anders Engelund Holm

Danske bank

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA kan varmt anbefales. Underviserne er inspirerende og kombinationen med gæsteforedragsholdere er god. Opbygningen med e-learning og en undervisningsdag pr. Modul passer perfekt ind i en travl hverdag. En unik mulighed for at få fundamentet og teorien på plads bag ved min hverdag."

Direktør
John Hansen

Nokia Danmark

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Med mini-MBA’en har jeg fået en lang række værktøjer til brug i mit daglige arbejde. Forløbet har desuden givet mig et godt ”brush up” på de områder, jeg i forvejen var bekendt med. Kombinationen af e-learning og undervisningsdage, hvor man er til stede fysisk og kan netværke med de andre deltage, passer mig perfekt. Så er der ingen konflikter med en travl hverdag, hverken arbejdsmæssigt eller privat. Jeg kan helt sikkert anbefale Mini-MBA’en."

Regional Project Manager
Rasmus Beedholm-Ebsen

Udenrigsministeriet

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Efter at have gennemført de 6 moduler har jeg modtaget mange praktiske værktøjer samt fået indblik i mange nye områder, der samlet set vil styrke mit lederskab fremad banen. Uddannelsesformen er en god balance mellem praktiske øvelser, e-learning og casebesvarelser og passer perfekt til mig, idet det har været forholdsvis overskueligt at gennemføre samtidig med et travlt lederjob og aktivt privatliv. Af den grund ser jeg meget frem til at påbegynde den nye Executive mini-MBA, som en naturlig overbygning og kompetencegivende uddannelse."

Head of Engineering
Carsten Lindkvist

Coloplast

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini-MBA’en passer rigtig godt til min hverdag, hvor ledelse, kundebesøg og uddannelse skal gå op i en højere enhed.Underviserne er kompetente og velforberedte, og undervisningsmaterialet er passende i niveau og omfang. Samtidig har vores hold oprettet eget netværk, hvor vi drager nytte af hinandens viden og erfaring i skiftende omgivelser. Jeg ser frem til næste år, hvor jeg har tilmeldt mig overbygningen – MBAen."

Adm. direktør
Poul Feilberg 

Feicon

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen har været en super god oplevelse. Jeg er konfronteret med spændende teori, som understøtter min daglige ledelsesadfærd. Det er motiverende præsenteret og absolut relevant og en god støtte til dagligdagens opgaver. Til den travle leder, kan jeg anbefale mini-MBA og ærgre mig lidt over jeg ikke startede tidligere Psssst: Det er overkommeligt, selv med en børnefamilie! "

Adm.dir / CEO
Morten Boysen

Expert Retail

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Meget spændende og alsidig uddannelse. Passende i materiale og undervisning. Skaber et perfekti og professionelt overblik over relevante ledelsesværktøjer. Det er yderst kompetente oplægsholdere, og jeg kan varmt anbefale DIP - Mini MBAen. "

Team leader
Martin Kristiansen

Privatperson

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kan anbefale mini MBA, også for ledere med mange års erfaring. Som officer og leder i forsvaret gennem mange år, anvender jeg primært Mini MBA til at få ny inspiration til løsning af mine daglige ledelsesopgaver, herunder udbygget min personlige ledelsesværktøjskasse. Kombinationen af selvstudium, forelæsning på kursusdage og de uformelle drøftelser med andre ledere på kursusdagene er befordrene for min personlige udvikling som leder. "

Major
Michael Guy Diemar

Forsvarets Materieltjeneste

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen gav mig nogle gode værktøjer til håndtering og implementering af forandringer i organisationen. Jeg synes materialet har en passende sværhedsgrad som samtidig med, at det giver en god forståelse og er letlæseligt også udfordrer på et niveau der højner interessen. Kan varmt anbefales."

Business Dev. Manager
Jacob Kjærgaard

Blue Water Shipping

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg er særdeles tilfreds med Mini MBA-forløbet. Jeg er glad for uddannelsesformen og kombinationen af selvstudie/e-learning samt undervisningsdagen, hvilket giver mig den nødvendige mulighed for at planlægge og prioritere min indsats. Undervisningsmaterialet er fint afstemt og giver en god indsigt i de respektive emner. Undervisningsdagen følger godt op på materialet og især de mange diskussioner med de øvrige kursister er lærende. Udarbejdelsen af casen gør at man får repeteret materialet og forøger udbyttet betydeligt, og feedbacken på casen er virkelig god. Ønsker man en god indsigt i de forskellige ledelsesdiscipliner er Mini MBA’en et rigtigt godt alternativ. Kan varmt anbefales!"

Afdelingschef, IT & Processer
Jimmy Ø. Andersen

S|E|B Pension

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Relevant teori og et virkelighedsnært kursusindhold gør, at uddannelsen kan omsættes til handling med det samme. Mulighed for sparring med andre ledere fuldender oplevelsen."

Marketingchef
John Holm

LB Forsikring

 


                

Om HR-Konsulentuddannelsen:

"Såvel Probanas kursusdage som undervisningsplatformen på HR-Konsulentuddannelsen har indfriet forventningerne til en aktiv og relevant efteruddannelse."

HR-udviklingschef
Claus Johannessen

VIA Travel A/S

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kankonstatere, at uddannelsen overstiger de forventninger, jeg havde til forløbet. Den gode kombination af e-learning og kursusdage passer perfekt til min hverdag. Kursusdage med inspirerende og engageret undervisning og mulighed for networking. "

Sekretariatsleder
Karen Viberg

Aarhus Universitet

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En meget inspirerende uddannelse med mange gode indlæg fra de inspirerende undervisere, dertil god energi fra deltagerne på uddannelsen. Kan bestemt anbefales!"

Management & HR
Ulla Skibsted

Royal Greenland A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Class i Psykologi tilbyder et højt fagligt indhold på en kort og tilgængelig form, der sammen med den fleksible undervisnings platform og de praktiske øvelser på samlingerne, gør det nemt at deltage på et længere kursusforløb i en travl hverdag. Super spændende kursus."

Direktør, IT
Svend Erik Hansen

Aller Media A/S

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com