Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA’en kan varmt anbefales. Mini MBA’en gav mig en kompakt og intensiv gennemgang af undervisningsmaterialet, hvilket passede mig meget fint i en travl hverdag. Indholdet i uddannelsen har givet mig nogle gode værktøjer, som jeg har taget med hjem, og som jeg bruger og relaterer til dagligdagen. Jeg kan kun anbefale denne uddannelse til andre ledere."

Business Manager
Karsten Østergaard Nielsen

Danfoss

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg har været meget glad for at følge Mini MBAen. Niveauet har været højt og engagementet fra både undervisere og deltagere har været stort. Jeg føler virkelig at jeg har fået et løft og kan varmt anbefale uddannelsen!"

Direktør
Jacob Leerhøj

Dansk Standard

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Efter at have gennemført de 6 moduler har jeg modtaget mange praktiske værktøjer samt fået indblik i mange nye områder, der samlet set vil styrke mit lederskab fremad banen. Uddannelsesformen er en god balance mellem praktiske øvelser, e-learning og casebesvarelser og passer perfekt til mig, idet det har været forholdsvis overskueligt at gennemføre samtidig med et travlt lederjob og aktivt privatliv. Af den grund ser jeg meget frem til at påbegynde den nye Executive mini-MBA, som en naturlig overbygning og kompetencegivende uddannelse."

Head of Engineering
Carsten Lindkvist

Coloplast

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA'en har infriet mine forventninger til fulde. Uddannelsesformen med selvstændig e-learning og en fuld kursusdag med kompetente formidlere passer mig rigtig godt. Faktisk var jeg så glad for det første modul på Mini MBA'en, at jeg allerede har tilmeldt mig overbygningen Executive Mini MBA..."

 CFO, AP Møller Terminals
Henrik Meldgaard Jepsen

AP Møller - Mærsk

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Høj kvalitet, godt tempo, professionelt indtryk, gode værktøjer og kompetente foredragsholdere. Værd at række ud efter. Kan varmt anbefales!"

Direktør
Jesper Køster

Spar Nord Bank 

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen har været superinteressant, givende og meget relevant i forhold til at styrke mine evner som leder i Bestseller. Det har været spændende emner i pensum, som følges op og afsluttes med en kursus dag, hvor underviserne har været meget inspirerende og gode til at formidle budskabet. For mig er e-learning perfekt, da det giver fleksibilitet og mulighed for at læse, når det lige kan passe ind i en travl hverdag. "

Brand Manager
Lena Boel

Bestseller

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen har været et særdeles lærerigt forløb med altid inspirerende undervisere! Godt mix mellem selvstudium og kursusdage; platformen hjælper med at holde fokus og nå målene for hvert modul. Man bestemmer selv, hvilke dele af stoffet, man vil gå i dybden med, og litteraturlisterne er guld værd til dette. Kan varmt anbefales!"

Project Manager
Irene Fischer Jørgensen

Microsoft

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA kan varmt anbefales. Underviserne er inspirerende og kombinationen med gæsteforedragsholdere er god. Opbygningen med e-learning og en undervisningsdag pr. Modul passer perfekt ind i en travl hverdag. En unik mulighed for at få fundamentet og teorien på plads bag ved min hverdag."

Direktør
John Hansen

Nokia Danmark

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA`en kan virkelig anbefales. Kombinationen af e-learning og kursusdage fungerer godt i en travl hverdag. Samtidig er der tale om særdeles kompetente undervisere og en høj deltageraktivitet. "

Private Banking Director
Allan Kandrup

Saxo Privatbank 

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen fra PROBANA er en effektiv uddannelse, der giver dig et skarpt overblik over de vigtige ledelsesteorier fra MBA. Med spændende cases får man mulighed for at arbejde med teoretiske ledelsesperspektiver. PROBANA har bearbejdet og nøje udvalgt pensum, der via E-learningsplatformen præsenteres, således at kursisterne kan arbejde individuelt med pensum og opgaver tilsat mulighed for et debatforum. Jeg kan anbefale MINI MBAEN og den anerkendelse der følger med at have gennemført og bestået en Mini MBAen hos PROBANA Business School."

Major
Hans Lundsgaard

Forsvarsakademiet

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Hvilken positiv oplevelse! Skøn uddannelse. Fantastiske inspirerende undervisere, yderst relevant materiale og platformen er overskuelig og logisk opbygget. Man har virkelig formået at skabe et ”miljø”, der fremmer motivationen og lysten til at lære. Kan varmt anbefales!"

Direktør
Karin Tranberg

Gouda Rejseforsikring

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg er utrolig glad for den måde uddannelsen er sammensat på. Den er bygget om omkring en utrolig god IT-platform og nogle planlagte undervisningsdage, som er kendte allerede fra uddannelsens start, hvilket gør det meget nemt for mig at planlægge, i forhold til både job og familie. Niveauet af de undervisere der har været på undervisningsdagene har overrasket mig positivt og kan varmt anbefales."

 Direktør
Carsten Madsen

Øland

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini-MBA’en passer rigtig godt til min hverdag, hvor ledelse, kundebesøg og uddannelse skal gå op i en højere enhed.Underviserne er kompetente og velforberedte, og undervisningsmaterialet er passende i niveau og omfang. Samtidig har vores hold oprettet eget netværk, hvor vi drager nytte af hinandens viden og erfaring i skiftende omgivelser. Jeg ser frem til næste år, hvor jeg har tilmeldt mig overbygningen – MBAen."

Adm. direktør
Poul Feilberg 

Feicon

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kan varmt anbefale Mini MBAen (DIP). Kombinationen af en masse teori via e-learning og kursusdage med yderst kompetente foredragsholdere, der formår at bringe teorien ned på et praktisk plan, er noget nær perfekt. Kan varmt anbefales."

Direktør
Erik Christensen

NORDEX FOOD 

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA’en har været meget inspirerende i forhold til mit daglige arbejde og så kan den ovenikøbet kombineres med en travl hverdag, da den består af en god blanding af selvstudie, klasseundervisning og opgaveløsning. Den kan varmt anbefales til andre ledere der ikke har ressourcer til at give sig i kast med den rigtig MBA uddannelse."

Underdirektør
Ole Widahl

TDC Hosting A/S

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2013, PROBANA Business School | Amaliegade 6 | 1256 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com