Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Stress Management:

"Uddannelsen var rigtig god - materialet var spændende, på højt niveau og virkelig lærerigt. Kursusdagene var fantastisk gode, og undervisningen klædte os godt på til at håndtere både stress og psykisk arbejdsmiljø."

Chefkoordinator 
Anne Isaksen

Sonofon

 


                

Om Stress Management:

"SMK uddannelsen udfordrede mig intellektuelt - en sand fornøjelse! For mig handlede uddannelsen i høj grad om intellektuel "påfyldning" inden for mit arbejdsfelt, en forudsætning for, at jeg forbliver åben og nysgerrig efter at forstå og udforske nye vinkler i forandringer, deres indflydelse på det énkelte invidid, summen af forandringer, forandringers indbyrdes sammenhæng systemisk, etc. SMK uddannelsen gav mig dette!"

Chefkonsulent
Agnete Kjellberg Ishøy

TDC

 


                

Om Stress Management:

"Jeg har igennem mit SMK kursus fåen en viden om stress i det moderne samfund, som både har været grundig, omfattende med en gedigen litteraturliste, og samtidig med klare og tilgængelige værktøjer."

Pædagog
Rigmor Bruun

Ribe kommune

 


                

Om Stress Management:

"Uddannelsen flytter fokus fra den generelle individorienterede samfundstilgang til stress til også at fokusere på alle de relationer og sammenhænge, vi indgår i. Dette er en klar nødvendighed i fremtidig succesfuld stresshåndtering i virksomhederne. Der er en rød tråd gennem hele uddannelsen. Tilbagemeldinger på opgaver er personlige og dermed meget brugbare."

Arbejdsmiljøkonsulent
Lene Højsgaard

Jyske Bank A/S

 


                

Om Stress Management:

"God brug af e-learning. Hurtig svar på spørgsmål og hjælp. Virker og fungerer aldeles professionelt."

Chefkonsulent
Conny Thoftdahl Nielsen

Horsens Handelsskole - Kursuscenter

 


                

Om Stress Management:

"Jeg synes det er dejligt at der er så mange uddannelsesmuligheder, og at der stadig kommer flere. Jeg håber at dette vil fortsætte, og der er ingen tvivl om at I har fat om nutidens undervisningform."

Personalechef
Vibeke Holm Oxenbøll

Græsted-Gilleleje kommune

 


                

Om Stress Management:

"Jeg synes formen er eminent til travle folk med gode forkundskaber."

Uddannelsesleder
Catharina Freudendahl

Sønderjyllands Amt

 


                

Om Stress Management:

"God form. Materialet godt og anvendeligt. Konsulenterne lette at få fat i,og meget imødekommende"

Organistationskonsulent 
Hanne Løth

Bst Syd

 


                

Om Stress Management:

"Jeg synes virkelig det er super spændende læsning og jeg får en del aha oplevelser undervejs i materialet. Jeg ville ønske, jeg kunne bruge meget mere tid på det, for det fanger mig virkelig. Jeg har også fået utrolig meget ud af kursus dagene. Ikke mindst at møde de øvrige kursus deltagere og høre deres meninger og holdninger. Psykologerne på de første to moduler var super gode og gav en del, jeg tog med hjem."

Typograf
Berit Meldgård Christensen

Vejdirektoratet

 


                

Om Stress Management:

"Underviseren havde en rigtig god disponering, og så var han god til at sætte rammen for undervisningen og holde fast i den. Hans perspektivering var fantastisk god og bekræftende for min egen praksis. Jeg gik meget glad hjem."

Psykolog
Birthe Kruse

Århus Amt

 


                

Om Stress Management:

"En lærerig oplevelse skabt gennem netbaseret undervisning i samspil med kursusdage og spændende kursusdeltagere, - godt tilrettelagt. Stort personligt udbytte efter et overkommeligt forløb. "

Personalechef
Lars R Dinesen

Holbæk Kommune

 


                

Om Stress Management:

"Kombinationen af computer based training og nogle undervisningsdage, samt mulighed for kursist portalen passer mig fantastisk godt - da jeg har mindre børn og jeg på den måde kan studere når det passer mig ind i min hverdag. Materialet er skrevet meget professionelt og kommer bredt omkring. Det er dejligt at kunne variere intensitiviten af studiet med kildehenvisningerne og supplerende."

Konsulent
Bente Sæderup

Life-Design

 


                

Om Stress Management:

"Det var første gang, jeg har stiftet bekendtskab med den undervisningsform, det har været meget positivt. Stor tak til de medarbjder fra Probana, som jeg har været i kontakt med."

Tillidsmand
Gull-Maj Villumsen

SKAT

 


                

Om Stress Management:

"SMK uddannelsen har været et værdifuldt bidrag til min forståelse af så aktuelt og vigtigt et emne som Stress. Uddannelsen er tilrettelagt og gennemført på en yderst effektiv måde med teori på højt niveau og temadage med ypperlige instruktører. Det hele er støttet af usædvanlig høj grad af service fra Probanas medarbejdere. Jeg er særdeles tilfreds med både det faglige indhold og niveau i SMK og den fleksibilitetet og professionalisme, hvormed kurset er blevet administreret af Probana."

 
Finn Kistrup

Supplement A/S

 


                

Om Stress Management:

"SMK uddannelsen er professionelt inspirerende og kompetent sammensat."

Kaptajn
Asger Skov Pilgaard 

Flyvevåbnet

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com