Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Proceskonsulent:

"Konceptet er utroligt godt bygget op. Læs noget teori, hvorefter man deltager i kursus dag. Undervisningen på kursusdagene fortages af utrolig dygtige og kompetente undervisere. Teori krydders med rigtige cases - fantastisk udbytterigt og lærerigt - hvorefter der skal løses en opgave, hvor der gives tilbagemelding om, hvad var godt og hvad skal der arbejdes mere med. Jeg vil varmt anbefale det til andre."

Konsulent
Lene Petersen

KMD

 


                

Om Proceskonsulent:

"Meget levende og dygtige forelæsere, som brænder for emnerne."

Medarbejderudviklingschef
Poul Hansen

Codan

 


                

Om Proceskonsulent:

"Jeg synes uddannelsen har været virkelig god. Jeg synes der har været et særdeles godt service niveau i forbindelse med uddannelsen. Jeg har især fundet tilbagemeldingerne i forbindelse med de afleverede cases meget konstruktive og nyttige. "

HR Konsulent
Rikke Gade Bisgaard

Software Innovation A/S

 


                

Om Proceskonsulent:

"Forelæserne har været meget dygtige, og servicen har været høj."

Chefkonsulent
Merete Forum Petersen

Ankestyrelsen

 


                

Om Proceskonsulent:

"En virkelig god uddannelse med en meget kompetent og vidtfavnende underviser. Uddannelsesforløbet har fungeret rigtig godt for mig. Det har været supergodt at kunne læse teorien, få den gennemgået af underviseren og så efterfølgende arbejde med den både i en case. Men lige så vigtig at man har haft lejlighed til at bruge teorien hjemme i virksomheden, og så drøfte evt. udfordringer ved næste undervisning. "

Retail Sales Support 
Lene Burkal Bruun

BoConcept A/S 

 


                

Om Proceskonsulent:

"Jeg synes alle moduler har været gode og overskuelige.Det har været en positiv oplevelse at se, at der er sammenhæng mellem e-learning, materiale og forelæsning. "

Business Unit Manager
Annemarie Sylvester-Hvid

Schering-Plough A/S

 


                

Om Proceskonsulent:

"Fin sammenhæng mellem det teoretiske stof og forelæsningerne. Super-service, at det er muligt at få forelæsningerne på DVD! "

Jordemoderleder
Lene Maigaard

Ringkjøbing Amts Jordemodervæsen

 


                

Om Proceskonsulent:

"Gode undervisere på kursusdagene. Megen humor. "

Uddannelseskonsulent
Kurt Reinhardt Pedersen

Codan Forsikring

 


                

Om Proceskonsulent:

"Jeg kan godt lide konceptet med opgaver og cases på platformen, og det er godt, at der gives en god feedback på casen. Ved selve forelæsningerne blev det læste pensum og teorier fra materialet sat i et andet perspektiv. Det faglige niveau på uddannelsen er meget højt."

Proceskoordinator
Helene Christensen

Connex Danmark A/S

 


                

Om Proceskonsulent:

"Igen er Camilla Raymond et fund!! Hun er levende og engageret og selvom mange følte en vis træthed på 3. modul bragte hun overskud og energi i rigelige mændger til at vi alle igen fik en masse ud af det!"

Bibliotekar
Sanna Altschul

COPY-DAN

 


                

Om Proceskonsulent:

"Mine personlige og elektroniske henvendelser til PROBANA både før og under uddannelsen er blevet behandlet hurtigt, imødekommende og kompetent. PROBANA's e-learning-platform fungerer ikke bare hver gang, men hver eneste gang!"

Økonomi- og udviklingsmedarbejder, Sundhedsområdet
Bjarne Rasmussen

Nakskov Kommune

 


                

Om Proceskonsulent:

"Jeg finder PUK-uddannelsen utrolig spændende. Vi har en meget dygtig og engageret underviser og Probana leverer service i topklasse. "

Fagkonsulent
Thomas Zachariasen

KMD Opus 

 


                

Om Proceskonsulent:

"Jeg oplever, at alle moduler har været rigtig gode. Kan kun synes, at det er en skam, at det allerede er slut. Underviseren har været fantastisk inspirerende, og jeg har følt mig inspireret til at benytte min nye viden med det samme og oplever, at det har gjort en forskel på min tilgang til mit job."

Sundhedskonsulent
Christina Rud-Johansen

Post Danmark

 


                

Om Proceskonsulent:

"Godt materiale, interessante og lærerige kursusdage. En spændende kursusform, særligt hvis dialogforum bruges aktivt. "

Personalemedarbejder
Helle Bjerregaard

Aarhus Universitet
Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet

 


                

Om Proceskonsulent:

"Dejligt at få et professionelt begrebsapparat og en værktøjskasse, der kan støtte mig i mit daglige arbejde. Tænk at selvstudie formår at præsenteres og gennemføres så professionelt, at man føler man er del af et hold - selvom man er derhjemme. Jeg er positiv overrasket over hvor professionelt man kan gennemføre en uddannelse med selvstudie og 3 kurser. Det har været alletiders, jeg kan kun snakke positivt om opbygningen, spørgsmål undervejs og undervisningen, som jeg synes har givet rigtigt meget, og hvor man får set teorien fra en anden mere praktisk vinkel."

IT konsulent
Anette Timm

Control-it ApS

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com