Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om HR Master:

"Undervisningen på HR Masteruddannelsen var utrolig inspirerende, teoretisk vedkommende og udbytterig. Både instruktører og deltagere var engagerede og motiverede til at yde deres bedste - og det gjorde de/vi! "

HR Partner
Marianne Blanchholm Dupont

Danske Bank

 


                

Om HR Master:

"Stor tilfredshed - både med form, indhold og udbytte. Vil med fordel kunne anvendes med det mål at skabe fælles referenceramme for HR-afdelingens medarbejdere. "

Direktør for HR-afdelingen
Inge Møller

Spar Nord Bank

 


                

Om HR Master:

"Min holdning til HR-masteruddannelsen er, at det er et velorganiseret uddannelsesprogram, hvor jeg på en overskuelig måde får indblik i den væsentligste teoriramme inden for HRM. Samtidig er cases og forelæsninger med erfaringsudveksling blandt deltagerne en god måde at forholde sig mere pragmatisk til emnerne. "

Personale
og
Organisationskontoret

Peter Krogh

Danmarks Nationalbank

 


                

Om HR Master:

"HR Master-udannelsen har været superinteressant, inspirerende og lærerig. Der har været meget inspirerende indlæg og diskussioner på kursusdagene, både fra underviseren og mine meddeltagere, som har suppleret det teoretiske på en god måde. Uddannelsesforløbet har givet mig gode værktøjer i mit daglige arbejde og jeg kan kun varmt anbefale uddannelsen, der i længde og sammensætning også passer godt ind i en travl hverdag."

HR-fuldmægtig
Henriette Beck Dijkstra

Københavns Universitet

 


                

Om HR Master:

"Jeg har gennemført HR Master uddannelsen i 2010 og har befundet mig særdeles godt med den fleksible, online studieform. Jeg vil fremhæve kursusdagene, der foregår på et godt abstraktionsniveau med undervisere, der forsker i den nyeste viden inden for området og er i stand til at perspektivere teorierne og teoretikerne. Alt i alt en rigtig god uddannelse, der har opkvalificeret mine HR kompetencer betydeligt."

Daglig leder
Lise Østermark

Viborg Kommune

 


                

Om HR Master:

"Probana leverer effektiv og kvalificeret læring i centrale begreber inden for HR Master. Kombinationen af e-learning og undervisning på højt fagligt niveau sikrer en stejl læringskurve og giver nyt værktøj til den faglige værktøjskasse. "

CPO
Lone Ryg Olsen

BTX Group A/S

 


                

Om HR Master:

"Jeg har fået utrolig meget ud af uddannelsesforløbet, og det har bidraget med mange værktøjer til HR arbejdet på det strategiske niveau."

HR-chef
Pia Stjernlund

Søndagsavisen

 


                

Om HR Master:

"Jeg synes, at undervisningen og undervisningsmaterialet var meget professionelt og af høj standard. Koblingen mellem teori og praksis gav god inspiration og mulighed for at se hele HR arbejdet i et helikopter-syn, som ikke altid er muligt i hverdagen. Alt i alt lever uddannelsen op til mine forventninger. Jeg var blevet anbefalet uddannelsen og er glad for at jeg har lagt en del energi i den. Giver en saltvandsindspøjtning til at se HR arbejde i en øget overordnet vinkel (forretningsmæssigt)."

Personalekonsulent
Helle Hocke

SAS Ground Services Denmark

 


                

Om HR Master:

"Fint fagligt niveau både teoretisk og praktisk. Godt dynamisk forløb også på selve uddannelsesdagene. "

Personalechef
Dorte Nielsen

Carnegie Bank

 


                

Om HR Master:

"Super spændende kursusdage og underviserne var virkelig dygtige, inspirerende og motiverende at lytte til."

Executive Assistant
Jeanette Rasmussen

Fujitsu Siemens

 


                

Om HR Master:

"Efter at have bestået HR konsulentuddannelsen hos Probana fik jeg lyst til mere. HR Master (HRM) har jeg set som en naturlig forlængelse heraf. Uddannelsen var meget spændende, netop fordi vi fik en omgang tørre tæsk med emnet ”Organisationer, forstået strategisk". Vildt spændende lektioner med dygtige undervisere. Dejligt, at kursusdagene er i tråd med pensum. Probana sørgede godt for os under hele uddannelsen – der mangler bestemt ikke noget! "

HR Konsulent
Per Andersen Repstock

Frederikssunds Kommune

 


                

Om HR Master:

"HR Masteruddannelsen har vist sig at indeholde teorier, modeller og praksis som er anvendelige i forhold til udfordringerne i mit nuværende job. Teorien og undervisningen er på et tilfredstillende højt fagligt niveau og er dejligt komprimeret uden at tabe substans. Den frie netbaserede læseform og muligheden for selv at tilrettelægge sit studium har ligeledes været medvirkende til, at jeg valgte HR Master. "

HR Manager
Jan Erik Elgaard

Djurslands Bank

 


                

Om HR Master:

"Supersmart med undervisning via internettet, og det er dejligt selv at kunne bestemt tidspunkt og sted for arbejdet. Er rigtig tilfreds med uddannelsen!"

Personaleansvarlig
Heidi Bøtcher Sørensen

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

 


                

Om HR Master:

"Jeg synes at det har været et godt uddannelsesmateriale, og det har virket godt med spørgsmål og forelæsninger, ligesom jeg har haft meget glæde af de kommentarer, som jeg har fået til mine cases. Jeg har faktisk ikke noget ris, men kun ros til uddannelsen, og jeg vil klart anbefale til andre at deltage på Probanas uddannelser (hvilket jeg i øvrigt allerede har gjort på mit job), altså kun positiv kritik. "

Personalechef
Lisa Belkvist 

NNF

 


                

Om HR Master:

"Mine forventninger klart blevet indfriet.Mit mål med denne uddannelse er at været bedre rustet til at løse kommende arbejdsopgaver på lidt mere overordnet plan i forhold til HR. "

Personalechef
Britt Bach Jørgensen 

Exel

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Se det store udvalg af guides fra PUK Guides - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

Guide - Strategisk forandring

 

Guide - HR Management

 

Guide - CSR

 

         
                 

 

Guide - Lean

 

Guide - Employer Branding

 

Guide - Medarbejderudvikling

 

Guide - Benchmarking

 

         
 

Find flere guides hos PUK Guides Aps

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com