Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om HR Master:

"HR Master-udannelsen har været superinteressant, inspirerende og lærerig. Der har været meget inspirerende indlæg og diskussioner på kursusdagene, både fra underviseren og mine meddeltagere, som har suppleret det teoretiske på en god måde. Uddannelsesforløbet har givet mig gode værktøjer i mit daglige arbejde og jeg kan kun varmt anbefale uddannelsen, der i længde og sammensætning også passer godt ind i en travl hverdag."

HR-fuldmægtig
Henriette Beck Dijkstra

Københavns Universitet

 


                

Om HR Master:

"Super spændende kursusdage og underviserne var virkelig dygtige, inspirerende og motiverende at lytte til."

Executive Assistant
Jeanette Rasmussen

Fujitsu Siemens

 


                

Om HR Master:

"Mine forventninger klart blevet indfriet.Mit mål med denne uddannelse er at været bedre rustet til at løse kommende arbejdsopgaver på lidt mere overordnet plan i forhold til HR. "

Personalechef
Britt Bach Jørgensen 

Exel

 


                

Om HR Master:

"Probana udviser meget stor proffessionalisme i hele opbygningen af kurset. undervisningen skal presses ind i en travl hverdag og de har tydeligvis mange erfaringer med erhvervslivet i struktureringen af kurset. Jeg kan godt lide det selvstændige arbejde, kombineret med nogle rigtigt inspirerende kursusdage giver det en god helhed. Læsematerialet er bygget op så teori bliver spændende og relevant. Underviserne kommer fra erhvervslivet såvel som højere uddannelsesinstitutioner, kombinationen giver et godt mix mellem teori og praksis. Systemerne er brugervenlige og dialogen er tæt og nærværende med kontaktpersonerne, der gør meget ud af at samle løse tråde. "

Adm. - & Quality Manager
Anne Persson

Teleperformance Danmark A/S

 


                

Om HR Master:

"Jeg vil rose, at så meget fagligt stof kan indeholdes i og til så mange mennesker på så kort tid."

Daglig leder
Susan Grau

Rødekro Kommune

 


                

Om HR Master:

"Det har været en fornøjelse at få kendskab til nogle af de værktøjer der kan bruges, for at få de strategiske visioner udført rent administrativt. Personligt føler jeg mig nu bedre rustet til at agere sparringspartner overfor min direktion. Uddannelsen har båret præg af en rød tråd fra toppen ’hvad er strategi’, til gulvet ’hvordan sælges det til medarbejderne’"

Personnel Adm. Advisor
Heidi Bøtcher Sørensen

Ecolab Aps

 


                

Om HR Master:

"Efter at have taget HRK uddannelsen var HRM det helt rigtige suplement til at forstå, hvordan den opnåede viden bedst blev taget i anvendelse i virksomheden."

Administrationschef
Klaus Sivertsen

Boligselskabet AKB

 


                

Om HR Master:

"Når man som jeg har en (ikke HR) akademisk uddannelse og har arbejdet med HR længe og også på strategisk niveau, kan man savne et systematisk og struktureret blik på alle afkroge indenfor HR. For mig er det ikke relevant, at gennemføre flere uddannelser på højt niveau, men jeg har alligevel savnet et uddannelsestilbud, som hæver sig niveaumæssigt over de almindelige HR kurser på markedet. Det har været afgørende for mig, at den tid, der skal investeres i uddannelsen, af hensyn til familie og chefjob, kan tilrettelægges fleksibelt. Dette ønske blev opfyldt med HR Master. Med hovedvægten på e-learning og nogle få, professionelt gennemførte forelæsninger og et gedigent, velfunderet undervisningsmateriale, får kursisten fuld valuta."

Personalechef
Eva Hvelplund

Fællesadministrationen 3B

 


                

Om HR Master:

"Jeg har været meget tilfreds med alle 3 moduler. Jeg har fået opfyldt mine forventninger om dels genopfriskning, dels ny viden. Jeg har nydt godt af en anderledes måde at formidle på. Jeg er endvidere meget positivt overrasket over denne måde at styre eksamen på, og jeg synes, at Probana fik guidet os godt og grundigt rundt. Det var meget trygt at vide, at Probana sad parat i den anden ende, hvis teknikken svigtede. Jeg har gået på mange uddannelser/kurser og er særdeles positivt/glædeligt overrasket over denne undervisningsform. Jeg har nydt at arbejde med opgaverne, når jeg selv havde tid og lyst. Det har været motiverende at modtage Probanas søde hilsener mht. tilbagemeldinger og karakterer. Bestemt en form jeg vil anbefale og gerne bruge en anden gang."

Centersouschef
Susanne Skovsgaard

Psykiatrien Vordingborg

 


                

Om HR Master:

"HRM uddannelsen giver en god forståelse af de teoretiske principper bag HRM med en relevant kobling til anvendelsen i det daglige. "

Underdirektør
Mikael Mielke 

Europæiske Rejseforsikring A/S

 


                

Om HR Master:

"Undervisningen er spændende og levende - dygtige undervisere, der er gode til at skabe dialog blandt deltagerne."

Personalechef 
Dorthe Helander 

Lindpro a/s 

 


                

Om HR Master:

"Jeg er positivt overrasket over, hvor godt HRM er struktureret - både i pensum og på selve kursusdagen. Meget professionelt."

HR-Konsulent
Linda Mathiesen

SKAT

 


                

Om HR Master:

"HRM uddannelsen har givet mig idéer og værktøjer, så HR kan understøtte virksomheden bedre."

HR-Konsulent 
Jan Vedsted

Trafikstyrelsen for Jernbane og Færger 

 


                

Om HR Master:

"En HR Master hos Probana giver god strategisk viden på Management-niveau. Dygtige undervisere og foredragsholdere er med til at gøre forelæsningerne meget levende."

Personalechef
Dorthe Helander

Lindpro A/S

 


                

Om HR Master:

"HRM- uddannelsen hos Probana, har givet mig en god og lærerig oplevelse af uddannelsen. Det hele har været så professionelt sat sammen; pensum kontra kursusdage. En uddannelse som bestemt kan anbefales. "

 
Linda Mathiesen

SKAT

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com