Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Lean projektleder :

"Stærk og meget omfattende teori del, specielt set i.f.t. kursets beskedne pris. "Blended learning" modellen, hvor hovedparten laves via internet, giver mulighed for et omfattende studie med meget lidt fravær fra jobbet."

Produktionschef
Henning Frank Mogensen

Lilleheden A/S

 


                

Om Lean projektleder :

"Lean Projektlederuddannelsen er en god uddannelse. Probana har valgt en dygtig underviser, som har fokus på undervisningsmaterialet, samt den dialog som kommer ud af dette materiale. Cases som er relevant. Jeg er positiv over måden som det foregår på, en kursusdag og ugen efter aflevering. "

DME Trainer
Michael N. Clausen

MN Consult

 


                

Om Lean projektleder :

"Det er utroligt, så godt det fungerer med online-pensum og kursusdage på Lean-projektleder-uddannelsen - jeg kan varmt anbefale denne uddannelse både fagligt og organisatorisk."

Sagsbehandler
Vibe Blum

KODA

 


                

Om Lean projektleder :

" Det er 3 gang jeg deltager på et kursus hos Probana. Hver gang har jeg oplevet gode undervisere og erhvervet fyldestgørende materiale. Uddannelsen forholder sig professionelt og kildekritisk til stoffet. Der er en god kombination af teoretiske og praktiske input "

Arbejdsmiljøkonsulent
Hanne Holm Andersen

AM -Gruppen

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg finder den præsenterede teori relevant såvel som nyttig. Jeg synes, at den af Probana udarbejdede litteratur, er god til at skabe overblik over nøglebegreber, supplerende teoretiske tilgange samt metoder, der har relevans for LEAN-arbejde."

 
Karsten Sørensen

CVU Sønderjylland

 


                

Om Lean projektleder :

"Spændende teori, dygtig lærer, interessante gæsteforelæsninger og super forplejning og service fra henholdsvis SAS Royal og Probana."

Quality Integration Manager
Kristina W. Ravn

House of Prince A/S

 


                

Om Lean projektleder :

"En effektiv kombination af en fremragende e-learning platform og gode kursus dage. Specielt skal nævnes Probanas yderst professionelle måde at give brugbar feedback på case opgaver."

CEO & SeniorProject Manager
Bo Issov

ISSOV Consulting ApS

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg synes, at e-learning er en god måde at lære på. Man kan læse, når man har tiden til det, men samtidig er der deadlines, der skal overholdes. Niveauet er tilpas højt på det pensum, der skal skal læses. Selvom jeg har arbejdet meget med LEAN, har jeg lært en masse ved dette kursus."

Afdelingschef
Claus Holm

DSB S-Tog

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg vidste absolut intet om LEAN inden kursusstart. Der er meget at læse, og jeg er blevet meget klogere. Der er et godt link mellem e-learning og kursusdage, som er unikt for Aktiv Kurser/Probana."

HR-Udviklingskonsulent 
Winnie Flensborg 

Spar Nord Bank

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg var på forhånd nervøs for, at kursusdagen var en forelæsning. Men det viste sig - heldigvis - at oplægsholderne, meget professionelt, inddrog alle i nogle meget givtige diskussioner, så hvis ikke deltagerne fik noget med derfra, var det deres egen skyld."

Underviser
Ole S. Hansen

AMU SYD

 


                

Om Lean projektleder :

"Det, som jeg troede var for teoretisk pga. det høje niveau, viste sig at være spiseligt også for en praktiker."

Idé- og produktudvikler
Carl-V. Buchwald

Selvstændig

 


                

Om Lean projektleder :

"LEAN uddannelsen har understøttet mig i bestræbelserne på at udvikle mig som moderne leder!"

 
Peter Jensen

Indiana Tube Danmark A/S

 


                

Om Lean projektleder :

"Super brugervenlig platform - var igang efter få minutter. Konstruktiv dialog og kommunikation med friske piger fra Aktiv kurser/Probana. Jeg glæder mig allerede til resultatet - LEAN kan bruges til meget."

Projektchef
Bente Munk Møller

TDC

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg er meget positivt overrasket over, hvor forholdsvis enkelt LEAN er blevet præsenteret på kursets første modul. Samtidig glæder det mig at se, hvor bredt LEAN favner, og hvor bredt filosofien kan udnyttes i forskellige virksomheder. "

Forwarder
Søren J. Vase

Pan Nordic Logistics

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com