Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Lean projektleder :

"Lean Projektlederuddannelsen var rigtig god. Profesionelle undervisere og lærerige virksomhedscases!"

Projektleder
Thomas Møller Larsen

 


                

Om Lean projektleder :

"Lean Projektlederuddannelsen er rigtig god. Undervisningsmaterialet er super, og selve kombinationen med kursusdage, cases og elearning er supergod. Det er med til at få sat gang i læsningen. Kursusdagene fungerer perfekt, og det er et kursus jeg varmt kan anbefale til andre."

Chefskonsulent
Kirsten Hansen

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg finder Lean Projektleder uddannelsen rigtig god og meget anvendelig. En god kombination af teori blandet med indlæg fra danske virksomheder, der selv benytter LEAN, giver en god forståelse for, hvordan man kan håndtere LEAN også i praksis. Probana’s LEAN uddannelse er effektiv og lærerig."

Projektleder
Lisette Andersen

IQS Denmark

 


                

Om Lean projektleder :

"Spændende, udfordrende og meget lærerigt struktur hele uddannelsen igennem. Yderst professionel undervisning og god tilgang til kursisterne som til den faglige del. "

Konsulent/leder
Lars Elmkjær

Holbæk Kommune

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg tilmeldte mig Probanas Lean Projektlederuddannelse fordi man på min arbejdsplads vil begynde at arbejde med værktøjerne inden for Lean. Jeg fandt Probana’s uddannelse interessant fordi den strækker sig over længere tid, afslutter hvert modul med en caseopgave og en afsluttende eksamen. Tidshorisonten giver tid til at fordøje teorien. De tre kursusdage har været udbytterige og har givet mulighed for at netværke med andre deltagere på uddannelsen. Niveauet har været højt og uddannelsen giver en god ballast til at arbejde med Lean i praksis."

Udviklingskonsulent
Pia Haugaard

Kalundborg Kommune

 


                

Om Lean projektleder :

"Probana giver gode rammer for uddannelsen. Det giver mig de bedste muligheder for at holde fokus på at lære. Har derudover haft positive oplevelser med underviseren og været særligt inspireret af emnet 'kultur' i forbindelse med pensum."

Uddannelseskonsulent
Britt Toxværd-Larsen

Svendborg Erhvervsskole

 


                

Om Lean projektleder :

"Stærk og meget omfattende teori del, specielt set i.f.t. kursets beskedne pris. "Blended learning" modellen, hvor hovedparten laves via internet, giver mulighed for et omfattende studie med meget lidt fravær fra jobbet."

Produktionschef
Henning Frank Mogensen

Lilleheden A/S

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg synes, Probana har været meget professionelle omkring LEAN–projektlederuddannelsen. En god og professionel modtagelse på kursusstedet af medarbejdere fra Probana. Niveauet var passende; indholdet har været utroligt godt, og der har været en godt veksling mellem det teoretiske og inddragelse af praktiske erfaringer fra ekstern oplægsholder."

administrationschef
Klaus Brøcker

Uddannelsescenter Herning

 


                

Om Lean projektleder :

"Lean Projektlederuddannelsen er en god uddannelse. Probana har valgt en dygtig underviser, som har fokus på undervisningsmaterialet, samt den dialog som kommer ud af dette materiale. Cases som er relevant. Jeg er positiv over måden som det foregår på, en kursusdag og ugen efter aflevering. "

DME Trainer
Michael N. Clausen

MN Consult

 


                

Om Lean projektleder :

"Det er utroligt, så godt det fungerer med online-pensum og kursusdage på Lean-projektleder-uddannelsen - jeg kan varmt anbefale denne uddannelse både fagligt og organisatorisk."

Sagsbehandler
Vibe Blum

KODA

 


                

Om Lean projektleder :

" Det er 3 gang jeg deltager på et kursus hos Probana. Hver gang har jeg oplevet gode undervisere og erhvervet fyldestgørende materiale. Uddannelsen forholder sig professionelt og kildekritisk til stoffet. Der er en god kombination af teoretiske og praktiske input "

Arbejdsmiljøkonsulent
Hanne Holm Andersen

AM -Gruppen

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg finder den præsenterede teori relevant såvel som nyttig. Jeg synes, at den af Probana udarbejdede litteratur, er god til at skabe overblik over nøglebegreber, supplerende teoretiske tilgange samt metoder, der har relevans for LEAN-arbejde."

 
Karsten Sørensen

CVU Sønderjylland

 


                

Om Lean projektleder :

"Spændende teori, dygtig lærer, interessante gæsteforelæsninger og super forplejning og service fra henholdsvis SAS Royal og Probana."

Quality Integration Manager
Kristina W. Ravn

House of Prince A/S

 


                

Om Lean projektleder :

"En effektiv kombination af en fremragende e-learning platform og gode kursus dage. Specielt skal nævnes Probanas yderst professionelle måde at give brugbar feedback på case opgaver."

CEO & SeniorProject Manager
Bo Issov

ISSOV Consulting ApS

 


                

Om Lean projektleder :

"Jeg synes, at e-learning er en god måde at lære på. Man kan læse, når man har tiden til det, men samtidig er der deadlines, der skal overholdes. Niveauet er tilpas højt på det pensum, der skal skal læses. Selvom jeg har arbejdet meget med LEAN, har jeg lært en masse ved dette kursus."

Afdelingschef
Claus Holm

DSB S-Tog

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Se det store udvalg af guides fra PUK Guides - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

Guide - Strategisk forandring

 

Guide - HR Management

 

Guide - CSR

 

         
                 

 

Guide - Lean

 

Guide - Employer Branding

 

Guide - Medarbejderudvikling

 

Guide - Benchmarking

 

         
 

Find flere guides hos PUK Guides Aps

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com