Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kan klart anbefale Mini MBA'en. Uddannelsen har givet mig interessante og konkrete værktøjer til mit daglige arbejde. Uddannelsesformen er nem og flexibel og materialet er lettilgængeligt og præcist. Spot on!"

Business Development Manager
Anders Engelund Holm

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA kan varmt anbefales. Underviserne er inspirerende og kombinationen med gæsteforedragsholdere er god. Opbygningen med e-learning og en undervisningsdag pr. Modul passer perfekt ind i en travl hverdag. En unik mulighed for at få fundamentet og teorien på plads bag ved min hverdag."

Direktør
John Hansen

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Med mini-MBA’en har jeg fået en lang række værktøjer til brug i mit daglige arbejde. Forløbet har desuden givet mig et godt ”brush up” på de områder, jeg i forvejen var bekendt med. Kombinationen af e-learning og undervisningsdage, hvor man er til stede fysisk og kan netværke med de andre deltage, passer mig perfekt. Så er der ingen konflikter med en travl hverdag, hverken arbejdsmæssigt eller privat. Jeg kan helt sikkert anbefale Mini-MBA’en."

Regional Project Manager
Rasmus Beedholm-Ebsen

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini-MBA'en har været en øjenåbner for mange problemstillinger, som man har stiftet bekendtskab med og kan dermed henføres direkte til hverdagen. Portalen og materialet har været nemt at gå til og den fleksible form har stor betydning, når man har en travl hverdag. Kursusdagene har været vigtige for mig, og underviserne/foredragsholderne har været dygtige, underholdende og inspirerende. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen. "

Head of Controlling
Ewy Christina Lange

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Efter at have gennemført de 6 moduler har jeg modtaget mange praktiske værktøjer samt fået indblik i mange nye områder, der samlet set vil styrke mit lederskab fremad banen. Uddannelsesformen er en god balance mellem praktiske øvelser, e-learning og casebesvarelser og passer perfekt til mig, idet det har været forholdsvis overskueligt at gennemføre samtidig med et travlt lederjob og aktivt privatliv. Af den grund ser jeg meget frem til at påbegynde den nye Executive mini-MBA, som en naturlig overbygning og kompetencegivende uddannelse."

Head of Engineering
Carsten Lindkvist

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini-MBA’en passer rigtig godt til min hverdag, hvor ledelse, kundebesøg og uddannelse skal gå op i en højere enhed.Underviserne er kompetente og velforberedte, og undervisningsmaterialet er passende i niveau og omfang. Samtidig har vores hold oprettet eget netværk, hvor vi drager nytte af hinandens viden og erfaring i skiftende omgivelser. Jeg ser frem til næste år, hvor jeg har tilmeldt mig overbygningen – MBAen."

Adm. direktør
Poul Feilberg 

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBA’en har været meget inspirerende i forhold til mit daglige arbejde og så kan den ovenikøbet kombineres med en travl hverdag, da den består af en god blanding af selvstudie, klasseundervisning og opgaveløsning. Den kan varmt anbefales til andre ledere der ikke har ressourcer til at give sig i kast med den rigtig MBA uddannelse."

Underdirektør
Ole Widahl

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen har været en super god oplevelse. Jeg er konfronteret med spændende teori, som understøtter min daglige ledelsesadfærd. Det er motiverende præsenteret og absolut relevant og en god støtte til dagligdagens opgaver. Til den travle leder, kan jeg anbefale mini-MBA og ærgre mig lidt over jeg ikke startede tidligere Psssst: Det er overkommeligt, selv med en børnefamilie! "

Adm.dir / CEO
Morten Boysen

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Meget spændende og alsidig uddannelse. Passende i materiale og undervisning. Skaber et perfekti og professionelt overblik over relevante ledelsesværktøjer. Det er yderst kompetente oplægsholdere, og jeg kan varmt anbefale DIP - Mini MBAen. "

Team leader
Martin Kristiansen

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg kan anbefale mini MBA, også for ledere med mange års erfaring. Som officer og leder i forsvaret gennem mange år, anvender jeg primært Mini MBA til at få ny inspiration til løsning af mine daglige ledelsesopgaver, herunder udbygget min personlige ledelsesværktøjskasse. Kombinationen af selvstudium, forelæsning på kursusdage og de uformelle drøftelser med andre ledere på kursusdagene er befordrene for min personlige udvikling som leder. "

Major
Michael Guy Diemar

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Mini MBAen gav mig nogle gode værktøjer til håndtering og implementering af forandringer i organisationen. Jeg synes materialet har en passende sværhedsgrad som samtidig med, at det giver en god forståelse og er letlæseligt også udfordrer på et niveau der højner interessen. Kan varmt anbefales."

Business Dev. Manager
Jacob Kjærgaard

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Kombinationen mellem få kursusdage med indlæg af anerkendte foredragsholdere og selvstudie via e-learning, passer rigtig godt til en travl hverdag. Muligheden for at gå i dybden via de mange henvisninger til sider på nettet og aktuelle bøger, er et ekstra plus. PROBANA har udviklet et rigtig godt koncept, der varmt kan anbefales."

Souschef
Johnny Jartved

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Jeg er særdeles tilfreds med Mini MBA-forløbet. Jeg er glad for uddannelsesformen og kombinationen af selvstudie/e-learning samt undervisningsdagen, hvilket giver mig den nødvendige mulighed for at planlægge og prioritere min indsats. Undervisningsmaterialet er fint afstemt og giver en god indsigt i de respektive emner. Undervisningsdagen følger godt op på materialet og især de mange diskussioner med de øvrige kursister er lærende. Udarbejdelsen af casen gør at man får repeteret materialet og forøger udbyttet betydeligt, og feedbacken på casen er virkelig god. Ønsker man en god indsigt i de forskellige ledelsesdiscipliner er Mini MBA’en et rigtigt godt alternativ. Kan varmt anbefales!"

Afdelingschef, IT & Processer
Jimmy Ø. Andersen

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Relevant teori og et virkelighedsnært kursusindhold gør, at uddannelsen kan omsættes til handling med det samme. Mulighed for sparring med andre ledere fuldender oplevelsen."

Marketingchef
John Holm

 


                

Om Diplomleder (DIP) - Mini MBA:

"Ikke alene er teorien på Mini MBA’en utrolig spændende, men er også udfordrende til ens holdninger og synspunkter. Jeg har haft stor glæde af uddannelsen. Idet man på kursusdagene får mulighed for at omdanne teori til egen praksis, kan tiltag hurtig implementeres i egen virksomhed. Det har endvidere været en stor fornøjelse at opleve så engageret medarbejdere både fra PROBANA, men også fra eksterne samarbejdspartnere som har været forberedt på en særdele professionel måde. Mini MBAen kan varmt anbefales!"

Area Manager
Henrik Bornø

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Se det store udvalg af guides fra PUK Guides - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

Guide - Strategisk forandring

 

Guide - HR Management

 

Guide - CSR

 

         
                 

 

Guide - Lean

 

Guide - Employer Branding

 

Guide - Medarbejderudvikling

 

Guide - Benchmarking

 

         
 

Find flere guides hos PUK Guides Aps

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com