Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg vil gerne rose underviserne for deres indlæg på uddannelsen. Jeg fik meget med hjem, - de var spændende, inspirende og formåede at sætte nogle meget væsentlige begreber i perspektiv. Jeg har fået noget at tænke på - det er jo herligt."

Kriminalkommissær
Helle Arnold Rasmussen

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Probana som kursustilbyder er super professionel. og det er en fordel, at man kan have en hurtig start på ekstrahold. Det fungerer godt. "

HR Manager
Petra Möller Køhn

Daimler-Chrystler Danmark

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Erhvervspsykologi uddannelsen har været meget givende. Der samles mange teorier til en forholdsvis tilgængelig tekst - men også med link og henvisninger til fordybelse. Hvis du arbejder på personaleområdet(HR) kan du ikke undgå, at få noget brugbart med til dit arbejde. "

Personalechef
Jørgen S. Rasmussen

Herning Kommune

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg er blevet glædeligt overrasket over, hvor professionelt uddannelsen bliver håndteret af Probana, og forelæsningsdagene var alle tiders. "

Projektleder
Helle Lundby Hansen

SAS

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har i særdeleshed fundet interesse i redskaber. Et eksempel er AI, som jeg 2 uger efter uddannelsens afslutning gennemførte med en ledergruppe. Det er den bedste måde jeg har lært på ..."

HR chef
Vibeke Batting

Nordea

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har fået utroligt meget ud af uddannelsen. E-learningsplatformen er lige til og suppleres med præsentationer og diskussionsfora. Materialet og forelæsningerne supplerer hinanden rigtigt godt og de forskellige cases udfordrer én i forløbet, men mest af alt er feedback’en på de fiktive cases ganske enkelt sublim."

Afdelingsleder
Lasse Wamsler

Post Danmark

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har netop afsluttet EPU-uddannelsen modul 1, 2 og 3. Da det var nogle år siden, jeg havde deltaget på en lederudannelse, besluttede jeg at tilmelde mig disse moduler, som jeg synes lød spændende. EPU-uddannelsen har bidraget til både at genopfriske tidligere lærdom, men absolut også bidraget med nye ting, som jeg kan gøre brug af i hverdagen "

kundeservicechef
Birgitte Hem

Forsikringsselskabet Fyn a/s

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Allerede på første undervisningsdag fik jeg RIGTIGT meget med hjem i form af værktøjer, som jeg umiddelbart kan afprøve i mine kundeopgaver som management konsulent. En vigtig brik ift. den organisationsudvikling, der skal støtte op om effektiviserings- og kompetenceopbygningsforløb. Måske ligefrem ”the missing link”."

Partner & Konsulent
Susanne Frandsen

Act2Change

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"En god og spændende uddannelse! Masser af relevante øvelser og værktøjer, som direkte kunne bruges derhjemme i forlængelse af teorien. Udannelsen forløb over al forventning med teknik og selve måden. Servicen var supergod og underviserne var dygtige. Holdet gav en god dynamik. Og jeg er meget overrasket (positiv) over den grundige feedback på casene, som Probana gav mig."

HR Konsulent
Trine Søby Jacobsen

Egmont Holding

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Dejligt at få noget nyt (teori) fyldt på i et omfang, som er til at have med at gøre. Super brugerflade og rigtig god "virtuel" service. God kursusdag."

Chefkonsulent
Jens Sønderberg

Cultivator

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Professionel og god facilitering og styring af processen. Fint med case-fokus, hvor I udfordrer os på teorianvendelse. Flot med den grundige feedback på casebesvarelsen, som har været inspirerende til at tænke i alternative mulige indfaldsvinkler."

Konsulent
Kirsten Floris

FLORIS Consult

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Tak for et lærerigt, spændende og udbytterigt kursusforløb."

Konsulent
Melanie Claire Jørgensen

CREDO consulting

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Underviserne var meget professionelle og dygtige til at formidle, hvilket er meget afgørende for engagementet. Jeg synes, det er et meget professionelt personale, der har bistået forløbet -MEGET prof. Jeg har oplevet et meget spændende, opdateret, anvendeligt og brugbart materiale. Muligheden for studiegruppe er rigtig fin. "

Personalechef
Vibeke Holm-Oxenbøll

Græsted-Gilleleje Kommune

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Det har været en superuddannelse. Jeg har bla. deltaget i en studiegruppe, som har givet utrolig stor sparring, og jeg kan kun råde andre kursusdeltagere til det samme. Vi har så stor glæde af studiegruppen, at vi har valgt at fortsætte med sparring i fremtiden."

Personaleadministrator
Aase Bjerregaard Christensen 

Blue Water Holding A/S 

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Uddannelsen har været meget inspirerende og har sat teorier på noget af det, jeg gør i min hverdag. Det er givende at se problemstillinger i nye perspektiver, og jeg har fået nye værktøjer til anvendelse i mit daglige arbejde. E-learning princippet passer mig rigtig fint. Det er en god ide at underbygge denne del med en-dagskurserne, hvor man får mulighed for at diskutere problemstillinger med andre kursusdeltagere og underviser. Tilbagemelding på cases er meget værdifuld. "

Business Area Manager 
Anette Ringsted

Meda AS

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Se det store udvalg af guides fra PUK Guides - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

Guide - Strategisk forandring

 

Guide - HR Management

 

Guide - CSR

 

         
                 

 

Guide - Lean

 

Guide - Employer Branding

 

Guide - Medarbejderudvikling

 

Guide - Benchmarking

 

         
 

Find flere guides hos PUK Guides Aps

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com