Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har netop afsluttet EPU-uddannelsen modul 1, 2 og 3. Da det var nogle år siden, jeg havde deltaget på en lederudannelse, besluttede jeg at tilmelde mig disse moduler, som jeg synes lød spændende. EPU-uddannelsen har bidraget til både at genopfriske tidligere lærdom, men absolut også bidraget med nye ting, som jeg kan gøre brug af i hverdagen "

kundeservicechef
Birgitte Hem

Forsikringsselskabet Fyn a/s

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Allerede på første undervisningsdag fik jeg RIGTIGT meget med hjem i form af værktøjer, som jeg umiddelbart kan afprøve i mine kundeopgaver som management konsulent. En vigtig brik ift. den organisationsudvikling, der skal støtte op om effektiviserings- og kompetenceopbygningsforløb. Måske ligefrem ”the missing link”."

Partner & Konsulent
Susanne Frandsen

Act2Change

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"En god og spændende uddannelse! Masser af relevante øvelser og værktøjer, som direkte kunne bruges derhjemme i forlængelse af teorien. Udannelsen forløb over al forventning med teknik og selve måden. Servicen var supergod og underviserne var dygtige. Holdet gav en god dynamik. Og jeg er meget overrasket (positiv) over den grundige feedback på casene, som Probana gav mig."

HR Konsulent
Trine Søby Jacobsen

Egmont Holding

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Dejligt at få noget nyt (teori) fyldt på i et omfang, som er til at have med at gøre. Super brugerflade og rigtig god "virtuel" service. God kursusdag."

Chefkonsulent
Jens Sønderberg

Cultivator

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Professionel og god facilitering og styring af processen. Fint med case-fokus, hvor I udfordrer os på teorianvendelse. Flot med den grundige feedback på casebesvarelsen, som har været inspirerende til at tænke i alternative mulige indfaldsvinkler."

Konsulent
Kirsten Floris

FLORIS Consult

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Tak for et lærerigt, spændende og udbytterigt kursusforløb."

Konsulent
Melanie Claire Jørgensen

CREDO consulting

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Underviserne var meget professionelle og dygtige til at formidle, hvilket er meget afgørende for engagementet. Jeg synes, det er et meget professionelt personale, der har bistået forløbet -MEGET prof. Jeg har oplevet et meget spændende, opdateret, anvendeligt og brugbart materiale. Muligheden for studiegruppe er rigtig fin. "

Personalechef
Vibeke Holm-Oxenbøll

Græsted-Gilleleje Kommune

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Det har været en superuddannelse. Jeg har bla. deltaget i en studiegruppe, som har givet utrolig stor sparring, og jeg kan kun råde andre kursusdeltagere til det samme. Vi har så stor glæde af studiegruppen, at vi har valgt at fortsætte med sparring i fremtiden."

Personaleadministrator
Aase Bjerregaard Christensen 

Blue Water Holding A/S 

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Uddannelsen har været meget inspirerende og har sat teorier på noget af det, jeg gør i min hverdag. Det er givende at se problemstillinger i nye perspektiver, og jeg har fået nye værktøjer til anvendelse i mit daglige arbejde. E-learning princippet passer mig rigtig fint. Det er en god ide at underbygge denne del med en-dagskurserne, hvor man får mulighed for at diskutere problemstillinger med andre kursusdeltagere og underviser. Tilbagemelding på cases er meget værdifuld. "

Business Area Manager 
Anette Ringsted

Meda AS

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Uddannelsen levede helt op til mine forventninger. "

Uddannelseskonsulent
Kit Christiansen

Vallensbæk Kommune

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Tak for en udbytterig, koncentreret og professionelt tilrettelagt EPU-uddannelse."

Jordemoderleder
Lene Maigaard

Ringkjøbing Amts

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"En super uddannelse, hvor man berører mange emner, er helt sikkert noget der har sat tankerne i gang. "

HR ansvarlig Middelfart
Heidi Lynnerup

Phonak Danmark A/S 

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har haft glæde af samtlige moduler."

HR Konsulent
Jette Jensen

Erhvervscenter EVU

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Det har været lærerigt at følge kurset - og det har givet mig inspiration til mine fremtidige arbejds- og kompetenceudviklingsønsker. Jeg synes, at jeg fik et godt overblik - og det hjalp mig til at prioritere, hvad jeg gerne vil beskæftige mig med fremover. Interessen blev skærpet! Det giver en bedre forståelse af teorien, når den kan hægtes sammen med en case. Jeg husker også teorien bedre. "

Fuldmægtig
Christina Skovby

Skat

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Det har været en positiv oplevelse, at være kursusdeltager via E-learning hos Probana. Meget fin service både pr. telefon, mail og på kursusdagene."

Direktør
Rita Pedersen

Solrød Kommune

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com