Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Uddannelsen er meget spændende og relevant for mit arbejde. Undervisningen og materialer er seriøse og veldokumenteret. Desuden er de case meget realistiske og det er dejligt at kunne overføre teorien til det praktiske. For dem der har en interesse i psykologi kan jeg absolut anbefale den uddannelse. Den er selvfølgelig arbejdskrævende men det er det hele værd. Kan varmt anbefales! "

Teamleder 
Samuel Piletti

DONG Energy 

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En meget inspirerende uddannelse med mange gode indlæg fra de inspirerende undervisere, dertil god energi fra deltagerne på uddannelsen. Kan bestemt anbefales!"

Management & HR
Ulla Skibsted

Royal Greenland A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Class i Psykologi tilbyder et højt fagligt indhold på en kort og tilgængelig form, der sammen med den fleksible undervisnings platform og de praktiske øvelser på samlingerne, gør det nemt at deltage på et længere kursusforløb i en travl hverdag. Super spændende kursus."

Direktør, IT
Svend Erik Hansen

Aller Media A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Uddannelsens opbygning med e-learning, kursusdage og casebesvarelse er perfekt sammensat. Materialet er utrolig godt, og kursusdagene har givet mig flere dybt inspirerende aha-oplevelser, som jeg har kunnet bruge i mit arbejde og i det hele taget. Jeg vil uden tøven vælge Probana en anden gang. "

-
Alice M. Madsen

Københavns Lufthavne

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Særdeles veltilrettelagt uddannelse med tilpas afvejet teori, opgaver, selvstudie samt gruppearbejde, suppleret med passende mængde forelæsning på utroligt højt og proffesionelt niveau. Kan varmt anbefales. "

HR Manager
Michael Winther

Forsvaret

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Indholdet i uddannelsen er relevant og brugbart i både en erhvervsmæssig og privat sammenhæng, og vinklingen af materialet fra undervisernes side på de fysiske undervisningsdage giver en ekstra dimension til indholdet. Underviserne er i det hele taget meget kompetente og velforberedte, og uddannelsen er godt tilrettelagt, velorganiseret og med et højt serviceniveau. Kan varmt anbefales!"

Chefkonsulent
Michael Bork

Post Danmark

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Et både indholds- og lærerig uddannelse, som kan bruges i vid udstrækning såvel i privatlivet som i det professionelle liv. Man får god indsigt i både egen og andre menneskers adfærd. God feedback på cases! Super gode undervisere."

HR Manager
Birgitte Nielsen

Nordea

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Super spændende og lærerigt uddannelsesforløb. Det fungerer rigtigt godt med kombinationen af e-learning og undervisningsdage. Fagligt dygtige og inspirerende undervisere og en grundig og meget brugbar feedback på cases. Kan varmt anbefales! "

HR Chef
Annemette Thomsen

Nykredit

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg har været glad for hele uddannelen. Omfanget af forberedelse er overskueligt og muligt at nå ved siden af et fuldtidsjob. De undervisere jeg har mødt er særdeles professionelle. Jeg tror jeg vil få stor glæde at mine erfaringer både professionelt som privat."

Adm. dikrektør
Niels Hansen

Royal Bank of Scotland

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i Psykologi har givet mig et godt indblik i psykologien. Jeg har fået et meget bedre fundament til at forstå andre, se tingene fra flere vinkler og acceptere at der kan være mange forskellige aspekter/perspektiver til menneskelige reaktioner og adfærdsmønstre. Jeg har fået styrket mit fundament som leder, coach, mor, kæreste og menneske, og føler mig i dag endnu bedre i stand til at sætte mig over i andres sted for at forstå dem – og dermed støtte dem til at udvikle sig ud fra det sted, hvor de er. Kursusdagene har været supergode og opgaverne spændende, da det har givet det praktiske perspektiv på teorien. "

Viceområdedirektør 
Tina Fredensborg 

Nordea

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master i Psykologi har været meget inspirerende og lærerrigt. Dygtige og fagligt kompetente oplægs holdere, som har præsenteret perspektivrige slides og kompendier til supplering af pensum. Der gives tillige en meget udbytterig vurdering som respons på besvarelser af Caseopgaverne. Kan varmt anbefales!"

Skoleleder
Danny Leisin

Lundevang skole, Gladsaxe Kommune

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Hele uddannelsen giver mening, fordi det på en systematisk måde giver viden om den menneskelige adfærd og psykologi. Det giver mig konkrete redskaber til at håndtere de menneskelige ressourcer i de forandringsprocesser, som jeg arbejder med og ruster mig til at stille de rigtige spørgsmål til de mennesker, som jeg skal af- eller udvikle. "

 HR Manager
Katrine Frovin Jørgensen

TDC

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg har igennem mange år arbejdet for egen udvikling, udvikle medarbejdere i egen afd. og på tværs i organisationen. Jeg har gennem mit studie MasterClass i Psykologi fået endnu større kendskab til os mennesker, og studiet har også skabt mange spændende ”aha oplevelser”. Jeg har gennem uddybning af teorier og spændende undervisningsdage fået endnu større indsigt i mit liv og i os mennesker som helhed. Dette er et studie jeg helt sikkert kan anbefale, hvis du vil have større indsigt i mennesket, omgivelserne og de situationer vi til dagligt er udsat for. Få sat teori på praksis….:-)"

Afdelingsleder
Jesper Jessen

FIH Erhvervsbank

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Kombinationen af e-learning, små online multiple-choice opgaver, overkommelige skriftlige afleveringsopgaver, perspektiverende kursusdage og et passende tempo, skaber til sammen et godt læringsmiljø for dén, der samtidig har et fuldtidsjob. "

Knowledge- & HR Manager
Niels Hundahl

Platon A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Super spændende! Vekslen mellem selvstudie og kursusdage har gjort det muligt at passe et længere kursusforløb ind i en travl hverdag. Kursusdagene har givet inspiration, perspektiv og god sparring med de øvrige deltagere. Kan varmt anbefales!"

HR Consultant
Katrine Galatius

Bavarian Nordic A/S

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Køb læringsguides - "Læring her og nu" - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

 

Guide - Strategisk forandring

 

 

Guide - Human Resource Management

 

 

Guide - Konsulenternes ledelsesguide

 

 

         
                 

 

Guide - Psykologiens begreber

 

 

Guide - Lyttekompetencer

 

 

Guide - Lean

 

 

Guide - CSR

 

 

         
 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com