Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En meget inspirerende uddannelse med mange gode indlæg fra de inspirerende undervisere, dertil god energi fra deltagerne på uddannelsen. Kan bestemt anbefales!"

Management & HR
Ulla Skibsted

Royal Greenland A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Class i Psykologi tilbyder et højt fagligt indhold på en kort og tilgængelig form, der sammen med den fleksible undervisnings platform og de praktiske øvelser på samlingerne, gør det nemt at deltage på et længere kursusforløb i en travl hverdag. Super spændende kursus."

Direktør, IT
Svend Erik Hansen

Aller Media A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Særdeles veltilrettelagt uddannelse med tilpas afvejet teori, opgaver, selvstudie samt gruppearbejde, suppleret med passende mængde forelæsning på utroligt højt og proffesionelt niveau. Kan varmt anbefales. "

HR Manager
Michael Winther

Forsvaret

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Hele uddannelsen giver mening, fordi det på en systematisk måde giver viden om den menneskelige adfærd og psykologi. Det giver mig konkrete redskaber til at håndtere de menneskelige ressourcer i de forandringsprocesser, som jeg arbejder med og ruster mig til at stille de rigtige spørgsmål til de mennesker, som jeg skal af- eller udvikle. "

 HR Manager
Katrine Frovin Jørgensen

TDC

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg har igennem mange år arbejdet for egen udvikling, udvikle medarbejdere i egen afd. og på tværs i organisationen. Jeg har gennem mit studie MasterClass i Psykologi fået endnu større kendskab til os mennesker, og studiet har også skabt mange spændende ”aha oplevelser”. Jeg har gennem uddybning af teorier og spændende undervisningsdage fået endnu større indsigt i mit liv og i os mennesker som helhed. Dette er et studie jeg helt sikkert kan anbefale, hvis du vil have større indsigt i mennesket, omgivelserne og de situationer vi til dagligt er udsat for. Få sat teori på praksis….:-)"

Afdelingsleder
Jesper Jessen

FIH Erhvervsbank

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Det den helt rigtige måde at studere på, for mig. Og jeg vil tro, at det også er det for mange andre, i en til savende situation. Dertil kommer, at indholdet i den grad imødekommer mine forventninger og lidt til. Undervisningsmaterialet er af højt niveau og alligevel tilgængeligt. Selv undervisningen er levende og interaktiv, med opgaver kursister imellem. Og indrettet således, at der er plads til ens livserfaring og egen refleksion. Jeg kan på det varmeste anbefale Masterclass i psykologi for alle der vil afprøve sit potentiale ud i interaktion med sine medmennesker på et fagfunderet grundlag. Ikke bare i sit erhverv, men i den generelle omgang med andre mennesker. Kan varmt anbefales."

Driftsmester
Jens Verner Jørgensen

DONG Energy

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i psykologi har været en stor inspiration og har perspektiveret min generelle indsigt i psykologiens forunderlige verden både privat og arbejdsmæssigt – absolut professionel og fleksibel læringsform, som jeg giver mine bedste anbefalinger..."

Adm. direktør
Jesper Zerlang

ImmuneSecurity A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Rigtig god uddannelse, der har skabt sammenhæng, perspektiv og dybde i min fragmentariske viden om stoffet. Underviserne har været engagerede, indsigtsfulde og superdygtige til at målrette undervisningen mod de aktuelle behov. Ingen tvivl om at uddannelsen gør en forskel."

Viceskoleleder
Kim B. Nielsen

Bakkeskolen, Esbjerg

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i Psykologi er spændende med relevant beskrivelse af forskellige teroretikere samt udviklingen inden for psykologien og psykriatrien. Det er lærerigt med cases, hvor både teori og praktis anvendes. Man har fået en seriøs og konstruktiv feedback på disse. Kursusdagene har ligeledes været spændende og inspirerende. "

Certificeret Coach
Birgitte Dangaard

Dangaard Coaching og Consulting

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i psykologi har for mig personligt været særdeles udviklende. Ideen med en e-learning platform er super i en travl hverdag, så man selv kan bestemme hvor, og hvornår man vil studere. Pensum er bredt og informativt, og på forelæsningsdagene bindes det teoretiske grundlag og modulernes hovedtemaer fornemt sammen. "

HR-konsulent
Morten Madsen

Mercantec

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En yderst brugbar uddannelse, med nærværende undervisning på et højt fagligt niveau, som nemt kan omsættes til praksis. "

Leder
Berit Elsberg

Mælkebøtten

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Class i Psykologi giver et solidt kendskab til de psykologiske mekanismer, der foregår i og mellem mennesker. En viden som kan bruges både på det personlige og professionelle plan. E-learning via platformen kombineret med kursusdagene giver en god og fleksibel undervisningsform. Derudover skal underviserne have ros for at forholde sig kritiske og konstruktive til pensum, hvilket har givet mange spændende vinkler på stoffet."

HR ansvarlig
Susanne Lee Jørgensen

Helge og Michael Jørgensen

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En meget inspirerende uddannelse med god sammenhæng mellem pensum og det som blev gennemgået! Foredragsholderne var meget spændende at lytte til og kom samtidig med oplæg som gav anledning til nogle gode og diskussioner i grupperne. Kan anbefales."

 HR Manager
Jacob Runge Svendsen

Bosco Foods Aps

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i Psykologi er en fantastisk uddannelse, som giver mig inspiration og motivation til at gå endnu mere i dybden med hvad der bevæger os som individer. Kursusholderne er super professionelle og evner at bringe et relativt tungt stof ned på et niveau, hvor vi alle kan relatere stoffet til hverdagen. PROBANA sikrer at rammerne for god indlæring er tilstede, så det er bare op til en selv at gribe muligheden og fordybe sig. En fantastisk oplevelse."

Projekt & Logistik Chef
Peter Boltau

Nyfors

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"I en travl hverdag er e-learning, cases og foredrag en rigtig god kombination. Niveauet på uddannelsen er højt fagligt og særdeles relevant i dagligdagen. Uddannelsen kan klart anbefales."

...
Lone Rasmussen

Min A-kasse

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com