Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Supergod uddannelse. E-learning giver mig den frihed der skal til, for at jeg kan følge forløbet, når der er tid og mulighed for det. Uddannelsens materiale er let at finde rundt i og der er en god struktur på portalen. Niveauet er fagligt højt og underbygger til fulde det behov, jeg har søgt opfyldt. Meget relevant. "

Personalechef
Bent Mørkholm

Københavns Energi A/S

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Fantastisk at kunne deltage i en uddannelse, hvor jeg selv bestemmer, hvornår jeg vil læse. eLearning-materialet er let at gå til og er skrevet i en form, så det også er brugbart som et værdifuldt opslagsværktøj i mit daglige arbejde. Den første kursusdag var meget berigende rent fagligt, og så var servicen fra Probanas side i øvrigt helt i top."

Change Manager, IT Technology
Helle Hansen

FeF Chemicals A/S

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Nystartet og debutant som ”e-learner”. Jeg var ret spændt, men jeg må sige, jeg er positiv overrasket. Probana sørger for på en professionel og struktureret måde, at informere om alt, som jeg kan forestille mig, der er behov for at vide. Hjemmesiden er meget brugervenlig. På kursusdagen får vi ligeledes god information og personlig service. God og brugbar respons på opgaver. Alt i alt har det været rigtig godt. "

Økonomichef
Jonna B. Madsen

Hotel Koldingfjord A/S

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Uddannelsen giver en teoretisk og refleksiv tilgang til det at formidle professionelt, og til at arbejde mere kvalificeret med kommunikation i flere genrer. Man får indsigt i hvorfor noget kommunikation virker – og noget andet ikke gør? God allround kommunikationsuddannelse som giver et fint overblik formidlet via et pensum hvor alle kan være med. "

Assistent
Lisbeth Arbo Friis

Næstved Kommune

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Efter at have afsluttet Mini-MBA’en, er jeg nu startet på Masterclass i Kommunikation. Og det er igen en positiv oplevelse. Kommunikation er en svær ting, men kurset giver mig stor teoretisk og praktisk viden. Kombinationen mellem e-learning, god undervisning og opgaveløsning/feedback er super god for mig. "

Afdelingsleder 
Karina Asmussen Rammekjær

SKAT

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Jeg har fået en mere struktureret tilgang til kommunikation, og en masse gode værktøjer som jeg allerede er begyndt at bruge i hverdagen. Jeg er blevet meget mere bevidst om afsender/modtager forholdet, og vigtigheden af at tilpasse indhold og medievalg mere specifikt til det konkrete budskab. Det set-up som Probana tilbyder omkring uddannelsen, en kombination af e-learning og uddannelsesdage, opgaver og cases, har gjort det muligt at gennemføre en god uddannelse inden for relativ kort tid, uden at gå på kompromis med job, familie og alt det andet som skal passes ind i en i forvejen travl hverdag."

Direktør
Morten Erikstrup

Trælasten

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Masterclass kommunikation giver en teoretisk god opdatering på elementer, som enhver leder har brug for. E-Learning fungerer godt og det samme gør undervisningsdagene, hvor oplægsholder supplerer med praksiserfaringer, som holdkammeraterne relaterer til. Spændende at møde så forskellige erhvervsretninger. Et koncentreret forløb, som også giver god mening - også når man har mange års ledererfaring. "

Afdelingschef
Hanne Dahl

Aalborg Kommune

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"MasterClass i kommunikation er et godt og brugbart værktøj som jeg vil vurdere særdeles brugbart i de fleste organisationer. Mange ting har vi sikkert gjort tidligere, men via god undervisning har vi fået det systematiseret og fået sat ord på kommunikative processer. Der er altid dygtige og inspirerende undervisere, der sikrer en god vekselvirkning mellem forelæsning og case arbejde i grupper. Omfanget af uddannelsen gør det også muligt at passe et almindelig travlt job, så jeg kan varmt anbefale MasterClass i kommunikation."

Leder
Rasmus Andreassen

House of Science 

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Super spændende uddannelse med dygtige undervisere og relevante cases. Kan varmt anbefales hvis man ønsker at fokusere på kommunikation og ledelse."

Marketing Manager
Mizi Lauritsen

PR electronics

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Jeg har været rigtig glad for den måde uddannelsen er skruet sammen på. Med fuldtidsjob og tre børn har det været ideelt at kunne læse pensum på nettet, hvor som helst og når som helst. Kombinationen af spændende forelæsninger med perspektiveringer fra det virkelig liv og relevante cases med et godt fundament i pensum har for mig været en god måde at understøtte egen indlæring. Mine forventninger er bestemt blevet indfriet. "

Driftskoordinator
Stine Lavigné

T. Tholstrup Catering

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Masterclass i Kommunikation er en intensiv, erhvervsrettet og givende uddannelse, som er tilrettelægt med en fleksibilitet, der passer ind i en ofte hektisk hverdag."

Teamleder for optagelse
Marianne Kazar

Arkitektskolen Aarhus

 


                

Om MasterClass i Kommunkation:

"Efter mit nu sidste modul på min uddannelse, MasterClass i Kommunikation, viser det sig uden tvivl, at Probana Business School lever op til deres beskrivelse af denne uddannelse. Derfor vil jeg kunne anbefale alle på alle organisationer mm. at tage denne uddannelse, da man her kommer omkring alt hvad der omhandler kommunikation og får rigtig vigtige værktøjer undervejs som er yderst brugbare. Dette vil kunne gavne alle, både dig selv, ledelsen, dine medarbejdere, kollegaer mf. Og med en bonus, også privat."

Pædagog M. Master i Socialpædagogik
Jens A. Pedersen

§110 Botilbud Roskildehjemmet

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com