Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Det den helt rigtige måde at studere på, for mig. Og jeg vil tro, at det også er det for mange andre, i en til savende situation. Dertil kommer, at indholdet i den grad imødekommer mine forventninger og lidt til. Undervisningsmaterialet er af højt niveau og alligevel tilgængeligt. Selv undervisningen er levende og interaktiv, med opgaver kursister imellem. Og indrettet således, at der er plads til ens livserfaring og egen refleksion. Jeg kan på det varmeste anbefale Masterclass i psykologi for alle der vil afprøve sit potentiale ud i interaktion med sine medmennesker på et fagfunderet grundlag. Ikke bare i sit erhverv, men i den generelle omgang med andre mennesker. Kan varmt anbefales."

Driftsmester
Jens Verner Jørgensen

DONG Energy

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Meget relevant og lærerig uddannelse, på et passende højt og udfordrende niveau. Det forekommer en helt naturligt at overfører de spændende "Cases" til helt dagligdags situationer og de uvurderlige feedbacks efter afleveringerne, kan ikke roses nok. Instruktørerne på forelæsningerne holder et meget højt niveau, men giver sig samtidig tid til at diskutere detaljer. Glæder mig rigtig meget til overbygningen. "

Business Manager
Søren R. Ottesen

Aibel Denmark A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i psykologi har været en stor inspiration og har perspektiveret min generelle indsigt i psykologiens forunderlige verden både privat og arbejdsmæssigt – absolut professionel og fleksibel læringsform, som jeg giver mine bedste anbefalinger..."

Adm. direktør
Jesper Zerlang

ImmuneSecurity A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Rigtig god uddannelse, der har skabt sammenhæng, perspektiv og dybde i min fragmentariske viden om stoffet. Underviserne har været engagerede, indsigtsfulde og superdygtige til at målrette undervisningen mod de aktuelle behov. Ingen tvivl om at uddannelsen gør en forskel."

Viceskoleleder
Kim B. Nielsen

Bakkeskolen, Esbjerg

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i Psykologi er spændende med relevant beskrivelse af forskellige teroretikere samt udviklingen inden for psykologien og psykriatrien. Det er lærerigt med cases, hvor både teori og praktis anvendes. Man har fået en seriøs og konstruktiv feedback på disse. Kursusdagene har ligeledes været spændende og inspirerende. "

Certificeret Coach
Birgitte Dangaard

Dangaard Coaching og Consulting

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i psykologi har for mig personligt været særdeles udviklende. Ideen med en e-learning platform er super i en travl hverdag, så man selv kan bestemme hvor, og hvornår man vil studere. Pensum er bredt og informativt, og på forelæsningsdagene bindes det teoretiske grundlag og modulernes hovedtemaer fornemt sammen. "

HR-konsulent
Morten Madsen

Mercantec

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En yderst brugbar uddannelse, med nærværende undervisning på et højt fagligt niveau, som nemt kan omsættes til praksis. "

Leder
Berit Elsberg

Mælkebøtten

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Class i Psykologi giver et solidt kendskab til de psykologiske mekanismer, der foregår i og mellem mennesker. En viden som kan bruges både på det personlige og professionelle plan. E-learning via platformen kombineret med kursusdagene giver en god og fleksibel undervisningsform. Derudover skal underviserne have ros for at forholde sig kritiske og konstruktive til pensum, hvilket har givet mange spændende vinkler på stoffet."

HR ansvarlig
Susanne Lee Jørgensen

Helge og Michael Jørgensen

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"En meget inspirerende uddannelse med god sammenhæng mellem pensum og det som blev gennemgået! Foredragsholderne var meget spændende at lytte til og kom samtidig med oplæg som gav anledning til nogle gode og diskussioner i grupperne. Kan anbefales."

 HR Manager
Jacob Runge Svendsen

Bosco Foods Aps

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i Psykologi er en fantastisk uddannelse, som giver mig inspiration og motivation til at gå endnu mere i dybden med hvad der bevæger os som individer. Kursusholderne er super professionelle og evner at bringe et relativt tungt stof ned på et niveau, hvor vi alle kan relatere stoffet til hverdagen. PROBANA sikrer at rammerne for god indlæring er tilstede, så det er bare op til en selv at gribe muligheden og fordybe sig. En fantastisk oplevelse."

Projekt & Logistik Chef
Peter Boltau

Nyfors

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"I en travl hverdag er e-learning, cases og foredrag en rigtig god kombination. Niveauet på uddannelsen er højt fagligt og særdeles relevant i dagligdagen. Uddannelsen kan klart anbefales."

...
Lone Rasmussen

Min A-kasse

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i Psykologi” har været en rigtig god og inspirerende uddannelse. Når man som jeg arbejder på Grønland og ikke har de store muligheder for uddannelse, er denne undervisningsform baseret på e-learning helt rigtig. På grund af afstanden har jeg kun deltaget i 2 forelæsninger, men med undervisningsmaterialet fra Probana og slides fra underviserne, har jeg følt mig klædt godt på til at løse cases og forstå pensum."

Ledende oversygeplejerske
Anette Melau

Dronning Ingrids Hospital, Psykiatrisk Afdeling

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i psykologi har været virkelig interessant. En rigtig god oplægsholder på den tilhørende kursusdag og rart at møde andre kursister med samme interesse for psykologi."

Privatist
Anne Grethe Nielsen

 

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Uddannelsen har været meget spændende og lærerigt. Det at løse opgave efter hvert afsnit er en god opsummering på emnet. Selve kusursusdagene gik fint og underviser Morten Ejlskov gjorde sit til at dagen var oplevelsesrig. Oplægget sidst på dagen af Sebastian Nybo gjorde, at jeg gik derfra med smil på læben. Kan varmt anbefales!"

Faglig konsulent
Annette Gemynthe Petersen

HK/Stat Hovedstaden

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg er netop startet på PSY, og tilmelding, information, koordinering og online bruger-portal er meget let tilgængelig og brugervenlig. Første modul har været lærerig og underviseren forstod at adressere alle i rummet og sikrede med velplanlagte øvelser at sætte refleksionerne i gang. Case 1 var relevant og feedback på den skriftlige case har været indviduel og grundig."

Tekn. Chef | Technical Manager
Christian Wittrup

Hilti Danmark A/S

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


  Køb læringsguides - "Læring her og nu" - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

 

Guide - Strategisk forandring

 

 

Guide - Human Resource Management

 

 

Guide - Konsulenternes ledelsesguide

 

 

         
                 

 

Guide - Psykologiens begreber

 

 

Guide - Lyttekompetencer

 

 

Guide - Lean

 

 

Guide - CSR

 

 

         
 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com