Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass i Psykologi” har været en rigtig god og inspirerende uddannelse. Når man som jeg arbejder på Grønland og ikke har de store muligheder for uddannelse, er denne undervisningsform baseret på e-learning helt rigtig. På grund af afstanden har jeg kun deltaget i 2 forelæsninger, men med undervisningsmaterialet fra Probana og slides fra underviserne, har jeg følt mig klædt godt på til at løse cases og forstå pensum."

Ledende oversygeplejerske
Anette Melau

Dronning Ingrids Hospital, Psykiatrisk Afdeling

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Masterclass i psykologi har været virkelig interessant. En rigtig god oplægsholder på den tilhørende kursusdag og rart at møde andre kursister med samme interesse for psykologi."

Privatist
Anne Grethe Nielsen

 

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Uddannelsen har været meget spændende og lærerigt. Det at løse opgave efter hvert afsnit er en god opsummering på emnet. Selve kusursusdagene gik fint og underviser Morten Ejlskov gjorde sit til at dagen var oplevelsesrig. Oplægget sidst på dagen af Sebastian Nybo gjorde, at jeg gik derfra med smil på læben. Kan varmt anbefales!"

Faglig konsulent
Annette Gemynthe Petersen

HK/Stat Hovedstaden

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg er netop startet på PSY, og tilmelding, information, koordinering og online bruger-portal er meget let tilgængelig og brugervenlig. Første modul har været lærerig og underviseren forstod at adressere alle i rummet og sikrede med velplanlagte øvelser at sætte refleksionerne i gang. Case 1 var relevant og feedback på den skriftlige case har været indviduel og grundig."

Tekn. Chef | Technical Manager
Christian Wittrup

Hilti Danmark A/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Meget spændende og brugbar uddannelse, der kommer omkring relevante emner og relaterer til virkeligheden. God planlægning af modulerne og godt afbalanceret med hensyn til selvstudie/kursusdage. Kan varmt anbefales. "

Afdelingsleder 
Anna Zolotaryova Lørup

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Uddannelsen giver et godt indblik i psykologien som fag samtidigt med at præsentere konkrete operationelle psykologiske værktøjer, der kan benyttes af ledere, personalekonsulenter og andre, der arbejder med mennesker og menneskelige processer. Der er en fin kombination af teori og eksempler fra virkeligheden, og de dygtige underviser brænder igennem med deres faglighed og er gode til at inddrage i undervisningsprocessen. Ikke mindst er erfaringsudveksling og vidensdeling med andre deltagere guld værd."

Afdelingsleder 
Anna Lørup

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Min frygt for ikke at kunne finde tiden til at tage en masterclass i psykologi midt i en hektisk hverdag er gjort til skamme. Emnerne i de forskellige moduler er meget spændende og måden at studere på med E learning og de små test undervejs gør at jeg bare glæder mig til at læse og især til undervisnings dagene. Jeg har erfaret at jeg dagligt bruger min nye viden både i mit job som leder og i mit privatliv."

Head of design
Katrine Green Rostgaard

Ganni

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Probanas Business Schools Master Class i psykologi ser her efter første modul ud til at blive et rigtig godt bekendtskab! Kompendiet er koncentreret og sammensat af teoretisk materiale og eksempler, der giver genklang i ens eget liv, så man dårligt kan undgå at få repeteret dele af stoffet ’live’ i løbet af en almindelig arbejdsdag. Selvkontrollen med multiple choise testen er en rigtig god opfindelse, der fanger ens blinde vinkler i læsningen af materialet. Kursusdagen som afslutning på modulet inden case besvarelsen var veloplagt serveret og meget givende i forhold til at få styr på en hel del af de løse ender, der flagrede rundt i mit hoved; kraftigt afsløret ved en gentagelse af multiple choise selvtestene."

 
Karen Margrethe Høskuldsson

Høskuldsson Design

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Det har været en uddannelse, som har givet mig meget både på det personlige plan og på det faglige niveau. Det er en uddannelse som er meget fleksibel forstået på den måde, at den giver mulighed for at tilrettelægge undervisningen inden for frie rammer. Det har været en fantastisk rejse jeg har været igennem og det gælder alle moduler. Man får mulighed for at møde mange forskellige mennesker, som bidrager med deres model af verden. Det er en uddannelse, jeg varmt kan anbefale også til de travle ledere og chefer. "

 
Lone Ginge

Mac-Baren TobaccoA/S

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Jeg er intensiv sygeplejerske med 23 år erfaring. Det er mere end 10 år siden jeg sidst var i et uddannelses forløb med afleveringer af skriftlige opgaver, læsning og eksamen. Jeg er netop færdig med modul 4. Jeg har fuldtidsarbejde, er gift, har 3 næsten voksne børn, og har hund og hest. På trods af alt dette forekommer dette studie ikke uoverkommeligt. E-learnings formen passer mig perfekt! Materialet er spændende, og det er derfor ikke en byrde, at skulle læse. Jeg kan bruge min nye viden i mit arbejde, og ikke mindst i forhold til mine store børn. Jeg glæder mig til hver kursusdag, hvor jeg indtil nu, kun har mødt velforberedte og super dygtige undervisere. Jeg finder det også spændende at mødes med mine medkursister, som alle har en anden baggrund end min. I det hele taget er jeg glad for at deltage!"

Sygeplejerske
Elisabeth Sennels

Nykøbing Falster Sygehus

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"MasterClass PSY giver mig bedre forudsætninger for at forstå mine kollegers og medarbejderes adfærd. Endnu vigtigere synes det, at øget selvindsigt er et eminent værktøj for ledelsesmæssig kompetenceudvikling. Den dybere forståelse for egne handlinger, følelser og tanker gør mig i stand til at opnå bedre resultater. Jeg er endnu mere observant og reflekterende, og mere nuanceret i mine opfattelser. Dette forbedrer ikke kun kommunikationen, men også evnen til at motivere. Indblikket i psykologiens verden er et godt ledelsesmæssigt værktøj, fordi man taler bedre til/med mennesker, når man bedre forstår mennesker."

 
Zita Veneda Isager Høvring

Privatist

 


                

Om MasterClass i Psykologi:

"Master Psykologi modulerne indeholder så utrolige mængder spændende, opdateret materiale indenfor alle tænkelige områder af psykologien. De undervisende psykologer er meget engagerede og brænder tydeligvis selv meget for deres fag - det er fantastisk motiverende at opleve og de gør en stor indsats for at besvare spørgsmålene. Glæder mig til kursus dagene og nyder den indsigt materialet giver mig - en virkelig, spændende udfordring. [Probanamedarbejder] har været så sød og hjælpsom - samarbejdet fungerer optimalt. Valgte modulet i håb om at blive styrket privat og arbejdsmæssigt, da livet er en stor udfordring - det hjælper."

Intensiv sygeplejerske
Marianne Agerschou

Aalborg Universitetshospital

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com