Det siger kursisterne:            Bookmark and Share 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Det faglige niveau er højt og opbygningen af modulerne og hele uddannelsen pædagogisk og nemt tilgængeligt. Kan passes ind med fuldtidsarbejde. Med min juridiske baggrund og min erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere var EPU meget relevant og udfyldte nogle teoretiske huller. Indholdet på EPU er fagligt interessant og de to kursusdage, jeg har kunnet deltage i, udvidede mine horisonter."

Juridisk konsulent
Lisbeth Lauritsen

DPL

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Underviseren var meget inspirerende, og det var interessant at få forskellige synspunkter til de forskellige teorier - det satte godt gang i tankevirksomheden, og dermed hvad jeg kan bruge i mit arbejde."

Projektleder
Bente Wedderkopp

DSB

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg har været positivt overrasket over det høje faglige indhold, som EPU uddannelsen tilbyder, og ikke mindst de erhvervspsykologer som har været tilknyttet forelæsningerne på de tre moduler."

Direktionsassistent
Camilla Olsen

DG Media as

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Uddannelsen har givet mig en masse inspiration til min hverdag. Kursusdagene har været en rigtig god vitaminindsprøjtning."

Gruppeleder
Henriette Bjerg Holten

Alm. Brand A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Kombinationen af let tilgængelig e-learning, og inspirerende forelæsninger med dygtige undervisere har gjort uddannelsen til en positiv oplevelse og fremfor alt meget anvendelig i mit daglige arbejde."

Sales Support Manager
Per Sønderriis

Danfoss A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"På kursusdagene, hvor man mødes med andre EPU studerende, er der gode muligheder for at drøfte problemstillinger, og derigennem få flere relevante og brugbare input."

Personalechef
Morten Melby Høstrup

MÆRSK CONTAINER INDUSTRI AS

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Undervisningen er super-inspirerende og på et højt fagligt niveau. Det har givet mig lyst til at dygtiggøre mig yderligere på området."

HR Manager
Lene E. Olesen

NKT Flexibles I/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"EPU-uddannelsen er en bredspektret samt fagligt inspirerende uddannelse, der giver gode inputs til moderne ledelse og HRM. Den konstruktive feedback på cases har især været et plus, jeg gerne vil fremhæve."

Key Account Coordinator
Christina Skov Jensen

Unomedical A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Utrolig interessant og relevant emne, men frem for alt super diskussioner på de 3 forelæsninger."

Senior projektleder
Lone Sønnichsen

KMD

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg kan bestemt anbefale denne uddannelse. En meget Spændende og lærerig uddannelse, der meget professionelt kombinerer forelæsninger og e-learning, så det aktivt kan bruges i det daglige arbejde. "

Service Manager
Kim Nysted

Servicepartner Danmark A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Aktiv Kurser/Probana giver mig lige præcis den mulighed, jeg har behov for til at få teori og praksis til at mødes i en ellers travl hverdag "

Afdelingsleder
Tina Pakula

TrygVesta

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Stor ros til Probana og EPU uddannelsen. Meget levende og inspirerende undervisere. Et rigtig godt uddannelseskoncept med e-learning og kursusdage samt god og konstruktiv feedback på casebesvarelsen. Det bliver ikke sidste gang jeg vælger en uddannelse hos Probana."

 
Pia Miltoft Nielsen

Novo Nordisk A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Kombinationen af et spændende og relevant pensum efterfulgt af gode forelæsninger gør EPU-uddannelsen til et effektivt og yderst spændende studie"

Project Manager
Peder Larsen

TRESU A/S

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"Jeg fik langt mere ud af EPU uddannelsen end jeg havde håbet og troet. Det er en virkelig velstruktureret uddannelse, hvor man kommer godt rundt indenfor det erhvervspsykologiske felt."

Udviklingskonsulent
Nina Kirstine Brandt

Djøfs Karriere- og Kompetencecenter

 


                

Om Erhvervspsykologi, EPU:

"EPU uddannelse har givet mig et rigtigt godt indblik i komplekse erhvervspsykologiske emner og kursusmaterialet er et rigtigt god opslagsværk fremover, som giver mulighed for fordybelse i udvalgte emner."

Senior Cost Engineer, Tools & Controlling
Janne Skovgaard Kristensen

NNE Pharmaplan

 


Første side | Forrige side | Næste Side | Sidste side
 

 

 


Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com