Virksomhedsordning

Kursuskatalog 2017 / 2018                                                                                    Bookmark and Share

 

 Der gives adgang til e-læringsplatformene online straks efter registrering

 

Oversigt & beskrivelse

Alfabetisk oversigt

Ledelse

Human Resource

Psykologi & kommunikation

Endags-konferencer

 

 

Mini MBA   Masterclass i psykologi   Masterclass i kommunikation

Mini MBA

Landets lederuddannelse # 1. Et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb, der styrker dine kompetencer inden for det personlige lederskab, strategi og forandringsledelse.

Læs mere

 

MasterClass i Psykologi

"Kommunikation", "personlig udvikling", "samspil", etc. er begreber fra psykologiens verden, men det er også begreber, der er stor fokus på i erhvervslivet lige nu.

Læs mere

 

Masterclass i kommunikation

"Kommunikation", "personlig udvikling", "samspil", etc. er begreber fra psykologiens verden, men det er også begreber, der er stor fokus på i erhvervslivet lige nu.
 

Læs mere

         
Proceskonsulent  

HR Konsulent

  Masterclass i Human Resource Management

Projektleder

Viden og erfaringer er vigtige ingredienser, hvis man skal have succes som projektleder i dag. Det gælder om at have gennemslagskraft, når man skal manøvrere mellem projekterne.

Læs mere 

 

HR Konsulent

Viden, værktøjer og inspiration inden for moderne personale-ledelse.
Nu også med kommunikation, erhvervspsykologi, coaching, stresshåndtering og ledelse.
Kvalificerer til lederstillinger i både private og offentlige virksomheder.

Læs mere

 

Masterclass i Human Resource Management

Evnen til at tænke og agere strategisk er afgørende, hvis du for alvor skal bidrage positivt tl virksomhedens bundlinje i din HR-funktion. HRM er en strategisk praksis, idet den overordnede organisatoriske strategi...

Læs mere

         
Personalejura   MasterClass i Forandringsledelse   Erhvervspykologi

Proceskonsulent

En metodisk, teoretisk og praktisk uddannelse for ledere på alle niveauer. Undervisningen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i systematisk tænkning og metode i relation til internt og eksternt procesarbejde.

Læs mere

 

 MasterClass i

 Forandringsledelse

MasterClass i Forandringsledelse er for ledere på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder. Landets bedste undvisere, ekperter og erhvervsfolk står bag.

 

Læs mere

 

Erhvervspsykologi

Uddannelsen giver viden, indsigt og overblik over alle de erhvervspsykologiske værktøjer og de psykologiske faktorer i organisationen. Skab engagement, arbejdsglæde og bedre resultater.
 
 

Læs mere  

         
HR Master   Chefsekretær/Mellemleder   Nyudnævnt leder

HR Master

 

Uddannelsen beskæftiger sig med de forretnings-orienterede og strategiske sider af HRM, herunder overordnet ledelse af personale-funktionen, udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, koblingen mellem ledelse og HRM, mv.
 

Læs mere

 

Sekretær/Mellemleder

Uddannelsen giver indsigt i, hvad det indebærer, hvilke krav det stiller, og hvordan chefsekretæren kan udfylde lederrollen så effektivt som muligt.
 
 
 

Læs mere

 

Nyudnævnt leder

Uddannelsen giver indsigt i moderne ledelse, strategi og organisation, herunder hvordan deltagerne effektivt kan udfylde lederrollen. Kurset er baseret på e-learning, men kombineres med intensive kursusdage.
 
 

Læs mere

         
Effektiv kommunikation   Coach-uddannelsen   Personalejura

Effektiv Kommunikation

God kommunikation handler om at sige det du gerne vil sige på en ren og ubesmittet måde der fastholder opmærksomheden. Uddannelsen giver et solidt overblik over de psykologiske faktorer for kommunikation, ledelse og samspillet mellem mennesker.

Læs mere

 

Coach

Coaching i strategisk perspektiv, motivation kommunikation, psykologi mv. Uddannelsen gennemføres på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne effektive metoder til at omsætte erhvervspsykologisk teori til praksis.

Læs mere

 

Personalejura

Et spændende udviklingsforløb for ledere og praktikere, der ønsker at være på forkant med lovgivningen og udviklingen på arbejdsmarkedet. Kurset giver en opdateret gennemgang af de forskellige love og praksiser.

Læs mere

         
LEAN Projektleder   Leder til HR-ansvarlig   MasterClass i strategi, organisation & ledelse

Lean Projektleder

Et metodisk, teoretisk og praktisk lean uddannelsesforløb for konsulenter, personale-ansvarlige og ledere på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder.

Læs mere

 

Fra leder til HR-ansvarlig

For ledere på alle niveauer, der ønsker at uddanne sig inden for Human Ressource Management. Flere og flere ledere tildeles personaleansvar.

Læs mere

 

MasterClass i strategi, organisation & ledelse

På denne uddannelse får du indblik i hele Strategiprocessen, og hvordan du bedst gøre strategier tilgængelige på alle niveauer i organisationen. Få viden om hvordan du arbejder med strategi & forretnings-udvikling fra A -Z.

Læs mere

         
Stressmanagement   Executive Master Programme

 

Masterclass i CSR

Stress Management

Uddannelsen bygger på de centrale områder inden for moderne filosofi og stressteori og giver en solid og praktisk indfæring i anerkendte redskaber til at genkende og afhjælpe stress.

Læs mere

 

Executive Master Programme

EMP er ledertræning for erfarne ledere med strategisk ansvar på øverste ledelsesniveau. Programmet er inspireret af undervisningen på MBA og har fokus på forretningsudvikling, strategi og mål.

Læs mere

 

 MBAMBA – tag en fleksibel leder-uddannelse, der er udtænkt og leveret af Danmarks bedste MBA-undervisere. Den bedste
kompetenceudvikling for
private og offentlige ledere.

 

 

Læs mere

         
Integrationskonsulent   Projektledelse

 

MasterClass i Bestyrelsesarbejde

MasterClass i Social
Media Management

Anvend de sociale medier til marketing, salg, vækst og udvikling. Uddannelsen er for dig, der arbejder strategisk og praktisk med virksomhedens kommunikation i de sociale medier.

Læs mere

 

 MasterClass i

 Projektledelse

MasterClass i Projektledelse har det klare mål at styrke dig i din karriere som projektleder og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater. Inklusiv IPMA certificering.

Læs mere

 

MasterClass i Bestyrelsesarbejde

MCB sætter fokus på de vigtige discipliner, som alle bestyrelsesmedlemmer bør kunne mestre, herunder regler og ansvar, jura, teamwork og netværk. En merritgivende uddannelse, der certificerer dig til bestyrelsesarbejde.

Læs mere

 
         
MasterClass i CSR   Mini MBA - Offentlig Ledelse   Excel Master Uddannelsen  

MasterClass i CSR

MasterClass i CSR fokuserer på virksomhedens sociale ansvar, og hvordan det kan styrke virksomhedens image. Der stilles i dag krav til virksom-heders samfundsansvar, derfor er CSR kompetencer mere eftertragtede end nogensinde før.

Læs mere

 

MasterClass i 
Offentlig Ledelse

 

Offentlig Ledelse uddannelsen er udviklet med fokus på de krav, udfordringer og muligheder, der møder danske offentlige ledere i en foranderlig og konkurrencepræget verden.

 

Læs mere

 

Excel Master Uddannelsen

 

Uddannelsen giver dig fuld indsigt i de mange muligheder, som findes med Excel. Du vil med denne uddannelse styrke dine faglige kompetencer og opleve optimeret effektivitet i din hverdag. .

 

Læs mere

         
Certificate in Business Administration   MasterClass i Salg og markedsføring   MasterClass i Kundeorienteret Lederskab  

Certificate in Business Administration (CBA)

Mini MBAens overbygning

CBAen er udviklet med fokus på de krav, udfordringer og muligheder, der møder danske ledere i en foranderlig og konkurrencepræget verden. CBAen er målrettet dig, der ønsker at bygge videre på din Mini MBA-uddannelse.

 

Læs mere

 

MasterClass i Salg & Markedsføring

 

MasterClass i Salg & Markedsføring er en sælgeruddannelse spækket med indhold til dig, der ønsker fokus på dit personlige salg, mål og resultater.

 

Læs mere

 

MasterClass i Kundeorienteret Lederskab

 

Relationerne mellem kunderne og virksomheden er afgørende for en virksomheds succes. Lær at videreudvikle virksomheden via kundefokus og resultatskabelse.

 

Læs mere

 
         
MasterClass i Sundhedsledelse   MasterClass i Personalejura   MasterClass i Personlig Udvikling  

MasterClass i Sundhedsledelse

 

At fremme sundhed i organgisationen kræver en dygtig ledelse og et godt system, der kan understøtte den målrettede og vedvarende indsats med sundhedsfremme.

 

Læs mere

 

MasterClass i Netværk

Din evne til at ”netværke” er afgørende for din succes. Relationer er mere værd end guld. Lær at udnytte dine kontakter på en effektiv måde. Opdag potentialet i professionel networking.

Læs mere

 

MasterClass i
Personlig Udvikling

 

Et eksklusivt udviklingsforløb, der giver dig en unik mulighed for at styrke din gennem-slagskraft, selvværd & selvrealisering via en større selvindsigt og et klart fokus både i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

 

Læs mere

 
         
MasterClass i Konsulentarbejde      

MasterClass i Konsulentarbejde

 

Uddannelsen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i systemisk tænkning og metode i relation til internt og eksternt proceskonsulentarbejde med organisatoriske problemstillinger.

 

Læs mere

 

 

 

 

 
         

Endagskonferencer 2017                                                                                              Bookmark and Share

 

 Der gives adgang til e-læringsplatformene online straks efter registrering

 

Oversigt & beskrivelse

Alfabetisk oversigt

Ledelse

Human Resource

Psykologi & kommunikation

Endags-konferencer

 

Udover vores omfattende kursuskatalog, afholder PROBANA Business School en række konferencer, hvor

tidens trends og vigtige temaer er på dagsordenen.

 

Alle konferencer gennemføres i tæt samarbejde med erfarne kræfter fra Handelshøjskolen, Københavns

Universitet og erhvervslivet. Som konferencedeltager får man - Udover konferencedagen - adgang til et spændende

onlinepensum, som omhandler teorier, øvelser og værktøjer inden for konferencens emner.

 

I øjeblikket tilbyder PROBANA nedenstående konferencer:

Meditation   Livsglæde   Hjernen & Læring

 Chefsekretærkonferencen

Arbejdet som chefsekretær i en moderne virksomhed betyder en hverdag fuld af forandringer, opdateringer, arbejdspres og spændende faglige og personlige udfordringer.

 

Den store sundhedskonferenceMedarbejderne er blevet en vigtig ressource for de danske virksomheder. Derfor er der kommet fokus på individet som noget dyrbart, der skal plejes før vi kan udnytte vores fulde potentiale og yde en effektiv indsats.

 

Hjernen & Læring

Det har længe været en almindelig antagelse, at hjernen er færdigudviklet i 6-7 års alderen. Men i dag ved vi, at hjernen forandres hele livet igennem, og blandt andet formes af de erfaringer, vi gør os gennem livet og som følge af læring.

         
Interne relationer i organisationen   Interne relationer i organisationen   Personalejura

Kreativ & Autentisk Ledelseskommunikation

Effektiv ledelse kræver autentisk kommunikation. Som leder eller som medarbejder har du brug for at brænde igennem med din kommunikation, og brænde igennem med dit budskab.

 

Lederkonferencen 2016 - Ledelse på topniveau

Evnen til at kunne iscenesætte sig selv som leder er vigtigere end nogensinde, men hvordan gøres dette på en autentisk og effektiv måde?

 

MOTIVATIONSDAGEN

Førhen blev vi påvirket af ydre motivationsfaktorer som løn eller bonusordninger, mens vi i dag ligeledes motiveres mere af spændende opgaver, indflydelse og medbestemmelse.

         
Coach-uddannelsen   Plads i bestyrelsen   Mindfulness

Knæk et regnskab

Regnskaber er ikke kun for økonomiafdelingen. Du vil som leder eller HR-medarbejder få er stort udbytte, ved at kende til de økonomiske konsekvenser af dine dagligdags opgaver.

 

Plads i bestyrelsen

Der findes et hav af bestyrelsesdøre i både nystartede samt mindre og mellemstore virksomheder, hvor der er mulighed for at få en plads, hvis du har de rette kompetencer.

 

Mindfulness

Det personlige lederskab samt viljen til kontinuerligt at holde sig opdateret på de væsentligste tendenser er afgørende, hvis man vedvarende skal lykkes i sin rolle som leder.

         
Lederkonferencen   Employer Branding   Coach-uddannelsen

Enneagrammet

Persontypeværktøjet Enneagrammet, kan give en dybdegående beskrivelse af, hvorfor vi handler og agerer, som vi gør. Det giver ligeledes en forståelse og indblik i menneskers adfærd, og hvordan vi kan udnytte vores fulde potentiale.

 

Effektiv kommunikation - For dig som er foran

Hvilke kommunikations aktiviteter og budskaber skal bruges for at kunne handle strategisk og opfylde de forretningsmæssige mål, der er sat for virksomheden? Disse spørgsmål skal en virksomhed kunne svare klart på, hvis den ønsker fremtidig vækst.

 

High Performance Team - Den lærende organisationStatistikken ved at implementere teambaseret samarbejde og dyrke High Performance fortæller os, at et højtydende team typisk vil øge produktiviteten med 30 % inden for 12-18 måneder.

         
Lederkonferencen   Controller   LEAN Administration

Happy Hour fra 8-16Har du fuldtidsarbejde, er der stor sandsynlighed for, at du føler, at du altid er på arbejde. En gennemsnitlig fuldtidsarbejdende dansker bruger nemlig flere timer på at arbejde end på venner, familie, hobby og børn tilsammen.

 

ControllerControllerfunktionen er blevet mere og mere central i mange virksomheder. Men ofte oplever controlleren ikke den succes, som den faglige viden umiddelbart berettiger til.

 

Jobsamtalen - Ansæt fremtidens talenterDer findes forskellige teknikker og spørgetyper, som indikerer hvilken kandidat du har at gøre med. Dem skal ledelsen under samtaleforløbet have kompetencer til at kunne genkende og forstå.

         
Den lærende organisation   Præsentationsteknik   Ansættelsesret

Excel kursus for begyndereDe fleste mennesker i erhvervslivet har kendskab til Office-pakken. Stort set alle virksomheder bruger pakken, i et eller andet omfang, men desværre er det de færreste, der opnår fuldt udbytte af denne pakke, specielt når det kommer til programmet Excel.

 

Excel kursus for øvedeExcel har været flittigt anvendt i erhvervslivet siden 1990'erne, og mange medarbejdere har allerede kendskab til programmet. En af fordelene ved regnearket er, at det kommunikerer godt med resten af Office-pakken, som de fleste virksomheder også anvender i løbet af arbejdsdagen.

 

MARKETINGDAGEN 2016 - Kom langt med få midlerDin marketingstrategi behøver ikke koste en bondegård. Men hvis du prioriterer forkert, kan det blive dyrt! Og særligt hvis du fortsætter af den samme vej – fordi du ikke ved, hvad du ellers skal stille op.

         
Inkasso   HR frem mod 2015   Kvinder & Karriere

Skriftlig Kommunikation

At kommunikere skriftligt er en del af de flestes arbejdsdag, og derfor kan det være en fordel at styrke den skriftlige kommunikation, da det både kan optimere arbejdsgange og fremme væksten i virksomheden.

 

Motivation & Arbejdsglæde - Opnå succes i dit arbejde

Motivation og arbejdsglæde giver overskud hos den enkelte medarbejder, og sætter vedkommende i stand til endnu bedre at kunne håndtere hverdagens stress og jag.

 

Motivation, Drivkraft & Energy Management

Chris MacDonald er én af Danmarks mest anerkendte og eftertragtede foredragsholdere, og nu har du chancen for at tilbringe en dag i selskab med Chris MacDonald, hvor fokus ligger på at give dig videnskabelig indsigt og forståelse for den verden, du færdes i hver dag.

         
Bedre Bundlinje   Strategi & Ledelse   Teambuilding

Nudging på arbejdspladsen

Nudging bygger på mere end 60 års studier i adfærdspsykologi, som har vist, at menneskers valg som oftest er automatiserede og dermed ofte ubevidste. Adfærdspsykologien er sammensat af elementer fra politikudvikling, adfærdsøkonomi, servicedesign og kommunikation.

 

Personalejura

Opdateret juridisk viden og kendskab til gældende krav, love og regler er afgørende for dig og din virksomhed. Det kan koste virksomheden dyrt, hvis man handler i strid med lovgivningen, eftersom medarbejderne oftest kan kræve godtgørelse.

 

Positiv Psykologi

Positiv psykologi er et af tidens mest anvendte og populære begreber. Derudover er det en disciplin, der har vundet stort indpas i arbejdslivet, da det grundlæggende handler om logik og sund fornuft, hvor alle kan være med - hvis de vil og ser værdien af det.

         
Virksomhedsoverdragelse   Selskabsretten   Konflikthåndtering

Stress ManagementStress på arbejdspladsen kan opstå, fordi medarbejderne bringer stress fra privatlivet med ind i arbejdssfæren, men kan også opstå på grund af forhold på selve arbejdspladsen.

 

Salgspsykologi - Optimer dine salgsteknikkerDe fleste sælgere begår ofte den fejl at fokusere på "hvad" de sælger og sjældent på "hvordan" de sælger. Det giver dog en kæmpe fordel at forberede sig på, hvordan man sælger, så du formidler budskabet optimalt. På den måde aktiverer du kundens købelyst.

 

KonflikthåndteringDer opstår konflikter i alle organisationer, men ofte går mange ledere en stor bue uden om dem, fordi de ikke ved, hvordan de skal håndtere dem. Det resulterer alt for ofte i, at konflikterne udvikler sig destruktivt til skade for virksomheden.

         
Ind i vækst    

Sociale Medier og Online MarketingUdtryk såsom likes, shares og retweets er blevet en del af ordforrådet hos den brede befolkning. Det store spørgsmål er nu, hvordan denne stigende interesse kan omsættes til målbare resultater i din virksomhed eller organisation?

 


 


 

 

Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com

 

 

 

Probana Business School byder dig velkommen til en spændende uddannelsessæson, som byder på nye koncepter, teorier, undervisere mm.

God ledelse er anerkendelse af de menneskelige behov samt fokus på virksomhedens bundlinje. Probana har i samarbejde med en række af landets dygtigste undervisere og eksperter udviklet moderne uddannelseskoncepter og konferencer, der imødekommer erhvervslivets behov inden for ledelse, kommunikation, psykologi og HR. Med en kombination af stærke teoretikere og dygtige erhvervsfolk vil Probana sikre, at efteruddannelse bliver dit foretrukne værktøj, når du vil sætte turbo på karrieren. Der vil i år være gæsteoplæg og undervisning fra personer som; B.S. Christiansen, Bolette Christensen, Arne Astrup og Chris MacDonald.

Probana Business School tilbyder mange forskellige uddannelser, hvoraf Mini MBA'en er Probanas flagskib. I 2010 udviklede Probana uddannelsen som følge af en stigende efterspørgsel på fleksibel efteruddannelse. Probana fandt frem til, at direktører, økonomidirektører, ledere, mellemledere, nyudnævnte ledere mv. søgte en uddannelsesstruktur, som var innovativ, havde en anderledes opbygning og som kunne tilpasses en travl hverdag. Uddannelsen blev hurtig en succes, og siden 2010 har Mini MBA'en styrket lederegenskaberne hos flere generationer af ledere fra både større og mindre danske virksomheder.

Med denne uddannelse har Probana vist, at man kan levere efteruddannelse på en nytænkende og innovativ måde, der differentierer sig fra den traditionelle uddannelsesstruktur. Probana uddannelser giver dig således mulighed for at studere, hvor du vil, når du vil.

Probana har udarbejdet lederuddannelser, som indeholder mange forskellige teorier - både gamle og nye. Probana tilstræber at kombinere gamle velkendte teorier med den nyeste viden og teori inden for ledelsesområdet. God ledelse indebærer viden og kompetencer inden for mange forskellige områder. Samtidig skal man kunne navigere i en kompleks verden, som dels er styret af menneskelige behov og dels af virksomhedernes økonomi. Det er oftest lederens vigtigste opgaver at skabe økonomiske resultater samt at motivere medarbejderne til at arbejde hen mod virksomhedens mål.

Det moderne videnssamfund, som Probana og øvrige danske virksomheder er en del af, stiller hele tiden nye krav til den moderne leder. Derfor er det afgørende, at man som leder hele tiden er forberedt på de spørgsmål, ønsker og krav, der stilles af virksomheden og omgivelserne. Man må også være bevidst om, at enhver virksomhed har forskellige medarbejdere, der hver især har forskellige forventninger, roller og behov.

Probana målsætning er at give dig inspiration og værktøjer til, hvordan du kan udvikle og styrke din lederrolle, så du er i stand til at håndtere de vanskelige situationer, der kan opstå på din arbejdsplads. Således skal den moderne leder have forståelse for fortiden, nutiden og fremtidsudsigterne for at kunne begå sig med succes i erhvervslivet.

Ofte kan det være svært at finde sparring og inspiration til lederrollen. Probana Business School anerkender dette behov og har allerede haft fornøjelsen af at have uddannet flere tusinde ledere på vores Mini MBA. Denne uddannelse imødekommer netop lederes behov for viden, inspiration og sparring om lederrollen. Probana har bygget Mini MBA-uddannelsen på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage. Dette koncept gør uddannelsen perfekt til travle ledere, der gerne vil opnå det størst mulige udbytte af deres tid. Probana vil i løbet af uddannelsesforløbet på Mini MBA'en afholde 6 kursusdage med overskrifterne:

I forbindelse med hver kursusdag vil der være en case-opgave. Disse opgaver har til formål at træne deltagerne i at omsætte teori til praksis, hvilket er med til at sikre en høj indlæring.

Med Probana Mini MBA får du således inspiration til lederrollen, samtidig med at du bliver rustet til at bruge denne nye viden i din hverdag.

Hos Probana søger vi konstant at udfordre os selv for, så vi kan fastholde en innovativ tankegang, der sikrer, at vi kan imødekomme de studerendes krav og behov samt gøre deres oplevelse så succesfuld som muligt. Selvom man som studerende kan være tilbøjelig til at søge nemme løsninger, kræver det disciplin, flid og selvjustits at studere hos Probana . Det skal være udfordrende, spændende og den studerende skal tilegne sig færdigheder, som gør det muligt at skabe resultater i hverdagen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Probana uddannelser passer til dine behov, eller hvilken uddannelse der er den rette for dig, så kan du til en hver tid kontakte Probanas HR-konsulenter. Her vil du modtage råd og vejledning, så du får den uddannelse, der vil styrke og gavne dig og din karriere mest. Du er også velkommen til at stille spørgsmål vedrørende Probana uddannelsesstruktur, der er baseret på e-learning kombineret med kursusdage.

Læs mere om Probana Business Schools Mini MBA.

Probana tilbyder en bred palette af uddannelser:

MasterClass i Kommunikation

MasterClass i Psykologi

Executive Master Programme

HR Master

HR Konsulent

Personalejura

Chefsekretær

Fra leder til HR-ansvarlig

Proceskonsulent

Erhvervspsykologi

Coachuddannelsen

Stress Management

Arbejdsmiljøkonsulent

Effektiv Kommunikation

Integrationskonsulent