Kuruskatalog - PROBANA Business School

Kursuskatalog 2015                                       Bookmark and Share

 

Der gives adgang til e-læringsplatformene online straks efter registrering

 

PROBANA Business School tilbyder kurser i både København og Århus, vælg by nedenfor:

København   Århus
 

Alfabetisk oversigt
 

Oversigt & beskrivelse

Ledelse

Human Resource

Psykologi & kommunikation

Jura & lovgivning

Endags-konferencer

 

 

Mini MBA   Masterclass i psykologi   Masterclass i kommunikation

Mini MBA

Landets lederuddannelse # 1. Et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb, der styrker dine kompetencer inden for det personlige lederskab, strategi og forandringsledelse.

Læs mere

 

MasterClass i Psykologi

"Kommunikation", "personlig udvikling", "samspil", etc. er begreber fra psykologiens verden, men det er også begreber, der er stor fokus på i erhvervslivet lige nu.

Læs mere

 

MasterClass i kommunikation

Evnen til at kommunikere, samarbejde, forstå konsekvensen af en bestemt adfærd og arbejde bevidst med de psykologiske virkemidler er mindst lige så afgørende som faglig kompetence.

Læs mere

         
HR Konsulent   Projektleder   Masterclass i Human Resource Management

HR Konsulent

Viden, værktøjer og inspiration inden for moderne personale-ledelse.
Nu også med kommunikation, erhvervspsykologi, coaching, stresshåndtering og ledelse.
Kvalificerer til lederstillinger i både private og offentlige virksomheder.

Læs mere

 

Projektleder

Viden og erfaringer er vigtige ingredienser, hvis man skal have succes som projektleder i dag. Det gælder om at have gennemslagskraft, når man skal manøvrere mellem projekterne.

Læs mere

 

MasterClass i Human Resource Management

Evnen til at tænke og agere strategisk er afgørende, hvis du for alvor skal bidrage positivt tl virksomhedens bundlinje i din HR-funktion. Dette da HRM er en strategisk praksis, idet den overordnede organisatoriske strategi.

Læs mere

         
Proceskonsulent   Erhvervspykologi   HR Master

Proceskonsulent

En metodisk, teoretisk og praktisk uddannelse for ledere på alle niveauer. Undervisningen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i systematisk tænkning og metode i relation til internt og eksternt procesarbejde.

Læs mere

 

 Erhvervspsykologi

Uddannelsen giver viden, indsigt og overblik over alle de erhvervspsykologiske værktøjer og de psykologiske faktorer i organisationen. Skab engagement, arbejdsglæde og bedre resultater.

Læs mere

 

HR Master

Uddannelsen beskæftiger sig med de forretningsorienterede og strategiske sider af HRM, herunder overordnet ledelse af personalefunktionen, udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, koblingen mellem ledelse og HRM, mv.

Læs mere

         
Chefsekretær/Mellemleder   Nyudnævnt leder   Coach-uddannelsen

Chefsekretær/Mellemleder

Uddannelsen giver indsigt i, hvad det indebærer, hvilke krav det stiller, og hvordan chefsekretæren kan udfylde lederrollen så effektivt som muligt.

Læs mere

 

Nyudnævnt leder

Uddannelsen giver indsigt i moderne ledelse, strategi og organisation, herunder hvordan deltagerne effektivt kan udfylde lederrollen. Kurset er baseret på e-learning, men kombineres med intensive kursusdage.

Læs mere

 

Coach

Coaching i strategisk perspektiv, motivation kommunikation, psykologi mv. Uddannelsen gennemføres på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne effektive metoder til at omsætte erhvervspsykologisk teori til praksis.

Læs mere

         
LEAN Projektleder   Leder til HR-ansvarlig   Arbejdsmiljø

Lean Projektleder

Et metodisk, teoretisk og praktisk lean uddannelsesforløb for konsulenter, personale-ansvarlige og ledere på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder.

Læs mere

 

Fra leder til HR-ansvarlig

For ledere på alle niveauer, der ønsker at uddanne sig inden for Human Ressource Management. Flere og flere ledere tildeles personaleansvar.

Læs mere

 

Arbejdsmiljøkonsulent

Uddannelsen, som er godkendt af Arbejdstilsynet, sætter fokus på stress og psykisk arbejdsmiljø. Uddannelsen indeholder den nyeste viden, metoder og værktøjer indenfor psykologi, kommunikation og ledelse.

Læs mere

         
Stressmanagement   Executive Master Programme   HR Sekretær

Stress Management

Uddannelsen bygger på de centrale områder inden for moderne filosofi og stressteori og giver en solid og praktisk indlæring i anerkendte redskaber til at genkende og afhjælpe stress.

Læs mere

 

Executive Master Programme

EMP er ledertræning for erfarne ledere med strategisk ansvar på øverste ledelsesniveau. Programmet er inspireret af undervisningen på MBA og har fokus på forretningsudvikling, strategi og mål.

Læs mere

 
 HR Sekretær

Chefsekretærens rolle inden for HRM har allerede i mange private og offentlige virksomheder fået en afgørende betydning for udvikling og vækst.

Læs mere

         

 

 

 

 

 

       

 

 

         
         
Endagskonferencer
 
Meditation   Mindfulness   Forandringsledelse

  Meditation

Mediter dig til et succesfuldt arbejdsliv. Som bonus vil du få målt din hjernekapacitet, og dit lykkeniveau før og efter konferencen.

Læs mere

 

Mindfulness

For dig, der ønsker konkrete og effektive teknikker til at skabe ro, balance og overskud i dagligdagen.

Læs mere

 

Forandringsledelse

Ledelseskraft til forandringer - Ledernes magt, kommunikation og ledelsesstil. Forandringer finder sted hele tiden og er et vilkår, som alle skal blive bedre til at håndtere.

Læs mere

         
Livsglæde   Interne relationer i organisationen   Positiv Psykologi

Livsglæde

Hvem ønsker ikke at leve et lykkeligt liv? Med plads til både fordybelse, initiativ og en naturlig arbejdsglæde på arbejdspladsen samt overskud og energi i privatlivet.

Læs mere

 

Interne relationer i organisationen

Den der har netværket - skaber værdien! Sociale og faglige netværk har stor betydning for virksomhedens succes og kan være med til at styrke virksomhedens evne til at udnytte kompetencer, som allerede findes i virksomheden.

Læs mere 

 

Positiv Psykologi

Et af tidens mest anvendte og populære begreber er Positiv Psykologi. Det er kendt, at frigørelse af medarbejdernes potentialer, er et krav for succes og i den henseende er Positiv Psykologi et af de mest oplagte redskaber.

Læs mere

         
Masterclass i Human Resource Management   Plads i bestyrelsen   Lederkonferencen

Personalejura

Der sker hele tiden nyt indenfor personalejuraområdet og det er vigtigt, at holde sig ajour, så man ikke træffer beslutninger, som er ulovlige og ugunstige for organisationen. 

Læs mere

 

Plads i bestyrelsen

Gør dig synlig, og skab dig et netværk hvis du vil prøve kræfter med bestyrelses-arbejde. Der findes et hav af bestyrelsesdøre i både nystartede samt mindre og mellemstore virksomheder, hvor der er mulighed for at få en plads, hvis du har de rette kompetencer.

Læs mere  

 

Lederkonferencen

Det personlige lederskab samt viljen til kontinuerligt at holde sig opdateret på de væsentligste tendenser er afgørende, hvis man vedvarende skal lykkes i sin rolle som leder.

Læs mere  

         
Employer Branding   Ind i vækst   Facebook 2012

Employer Branding

Kampen om de bedste kandidater til virksomhederne er spidset til, og vigtigheden af at have de dygtigste medarbejdere er til stadighed, hvad der adskiller virksomheders fremgang og vækst.

Læs mere

 

Ind i vækst

Ny vækst kommer ikke fra gentagelse af gamle mønstre, og det er ikke nok at kunne sige “New to the Wold”. Der skal reelle ændringer i de daglige arbejdsprocesser samt et innovationsfremmende lederskab til, hvis man virkelig vil se fremgang i evnen til at tænke banebrydende nyt.

Læs mere

 

Facebook 2012

Næsten dagligt er man inde for at tjekke status og opdateringer, og mange virksomheder har også fået øjnene op for de mange muligheder, når det kommer til markedsføring, kommunikation og branding - har du?

Læs mere

         
 
 

 

  Køb læringsguides - "Læring her og nu" - Du får adgang straks efter betaling:      
                 

 

Guide - Effektiv Kommunikation

 

 

Guide - Strategisk forandring

 

 

Guide - Human Resource Management

 

 

Guide - Konsulenternes ledelsesguide

 

 

         
                 

 

Guide - Psykologiens begreber

 

 

Guide - Lyttekompetencer

 

 

Guide - Lean

 

 

Guide - CSR

 

 

         
 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Sankt Annæ Plads 13 | 1250 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com