Nyheder på HRK
 

 

 

Nyheder fra PROBANAs uddannelsesredaktioner

 

PROBANA PRÆSENTATION 2015

Vi har med stor fornøjelse glæden af, at lade deltagerne fra landets største virksomheder fortælle om deres oplevelser på Mini MBAen. Se med her eller tilmeld dig allerede i dag på www.probana.com/dip.asp hvis du ønsker at give din karriere et boost!

 

 


 

Bliv undervist af Michael Trinskjær, Claus Joensen David Zepernick, Jan Rosenmeier.

Gå ikke glip af muligheden for at udvikle dine kommunikations egenskaber både internt og eksternt i din organisation, samt på de sociale medier! Læs en Masterclass i Kommunikation allerede i dag!

 

Der er et stigende behov for kvalificeret efteruddannelser.

Uddannelser der matcher erhvervslivets aktuelle behov og som matcher kravene fra en moderne leder, fokuseres der på, på PROBANAs Mini MBA uddannelse.


 

PROBANA Business School og Charlotte Bircow forlænger samarbejdet
Charlotte Bircow vil igen til efteråret og vinter 2013 samt ind i 2014 være at opleve på PROBANAs uddannelser, hvor hun vil give en række forskellige oplæg på både Mini MBA'en (www.minimba.dk) samt MasterClass i Psykologi.

 

Danske Banks ansatte Jesper Kuhre anbefaler Mini MBAen!

Grunden til, at jeg valgte PROBANAs Mini MBA er fordi, at vi i de seneste år har været igennem en finanskrise, og nu står og er på vej ud på den anden side. En ny situation kræver nye værktøjer og ledelsesformer, og derfor ville jeg gerne finde ud af, hvad jeg havde glemt og hvilke værktøjer jeg skal benytte i den nye situation. Se det eksklusive interview her!
 

 

CBA - Ny suveræn og udfordrende overbygning til Mini MBA'en
PROBANAs nye overbygning til Mini MBA'en - Certificate in Business Administration (CBA) er nu åben for tilmelding. Som leder skal du kunne bære mange forskellige kasketter, og hurtigt kunne danne dig overblik over de mange udfordringer der stilles til den moderne leder. Mini MBA'en kombineret med CBA'en tager dig 360 grader rundt i din egen virksomhed, og giver dig værktøjer til enhver tænkelig udfordring - såvel på det personlige psykologiske plan til det organisatoriske strategiske og økonomiske makroplan. Læs mere på PROBANAs CBA side her!
 

Kom med til Champagne Reception på Marriott den 5. september 2013.

Grundet PROBANA Business Schools store fremgang og succes i år, afholder vi i et brag af en reception for alle vores tidligere, nuværende og kommende kursister på Marriott Hotel i København, den 5. september, kl. 13-17.00. Vi har fornøjelsen af at servere en let anretning, masser af champagne også kommer en række af PROBANAs dygtigste undervisere giver deres bud på udviklingen inden for ledelse i 2013/14. Kontakt os på + 45 76 58 58

 

Sigfred Aarseth fra Nordea medvirker her i et Mini MBA interview.
 

 

Sigrid Nygaard, CEO i CLC Luxemborg, og Camilla Raymond, fra cand.psych.-linien på Københavns Universitet.

Positiv Psykologi er et af tidens mest anvendte og populære begreber. Derudover er det en disciplin som har vundet stor indpas i arbejdslivet. Det er således den Positive Psykologi, der danner grundlag for bl.a. Coaching, Anerkendende Ledelse, Appreciative Inquiry etc. Lær det hele på PROBANAs Positive Psykologi konference den. 30 august 2013. 
 

Nyhed - Oplev Livsstilsguruen Chris MacDonald

Chris MacDonald er en inspirerende foredragsholder, og han besidder en unik evne til at formidle sine budskaber, uden at det føles som en løftet pegefinger. Mød ham på Mini MBAen - Læs artiklen på Berlinske Business

 

Klaus Lund og Partner anbefaler Mini MBAen

 

Nyhed - Christian Majgaard underviser på Mini MBAen.

Tidl. koncerndirektør for LEGO, branding guru og internationalt kendt foredragsholder kan du møde til efteråret hos PROBANA. Få Christians historie og meget mere på PROBANAs store kursuskatalog her.
 

Nyhed - PROBANA udvider på YouTube.

PROBANA har i de forgangne måneder arbejdet intenst på, at få produceret en række eksklusive interviews med kursisterne fra Mini MBA uddannelsen. Du kan se anmeldelser fra Novo Nordisk, Carlsberg, Danfoss, Forsvaret og SKAT her: www.youtube.com/probana

 

Novo Nordisk ansatte Christian Thalsø som er under uddannelse på Mini MBAen giver her sin anbefaling til kommende deltagere.

 

Psykologiens stærke hold - Camilla Raymond, Morten Ejlskov, Finn Luff, Lars Gundersen er at møde på PROBANAs Masterclass i Psykologi.

En grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser er et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme morgendagens udfordringer. Psykologi handler bl.a. om, hvordan mennesker tænker, indlærer og handler, og hvordan de omgås hinanden. Læs mere om Masterclass i Psykologi hos PROBANA.
 

Mød på Jens Moberg på Mini MBAen.

Jens Moberg er en af Danmarks førende erhvervsledere. Han har en lang og succesfuld international ledelseskarriere bag sig – bl.a. i Microsoft og IBM. Senest var han CEO for Clean Tech virksomheden, Better Place Danmark og en del af den globale ledelse. Jens Moberg sidder i flere fremtrædende bestyrelser som: Grundfos A/S, KMD A/S og Axel A/S mv. Mød ham til efteråret 2013 på PROBANAs Mini MBA uddannelsen.

 

Stine Bosse – Gæsteoplægsholder på Mini MBAen.

Som samfundsdebattør og en af Danmarks stærkeste erhvervsledere optræder Stine Bosse i foråret som oplægsholder på PROBANAs Mini MBA uddannelse. Her vil hun bl.a. tale om, hvordan man engagerer en hel organisation, og hvordan man strategiudvikler og skaber overskud. Mød Stine Bosse i 2013 på Mini MBAen www.minimba.dk

 

Hans Lundsgaard fra Forsvaret anbefaler PROBANAs Mini MBA

Anne Bang underviser på Mini MBAen.

Anne Bang har mere en 10 års erfaring med rådgivning indenfor strategi, ledelse og HR. Hun har ledelsesmæssig erfaring indenfor den offentlige og den private sektor. Mød hende på Mini MBAen og PROBANAs Masterclasses.

Tdl. professor John Kotter på den danske Mini MBA.

PROBANA har indgået en historisk copyright aftale, der gør at vi fra og med maj 2013 og fremad har fornøjelsen af at præsentere deltagerne på den kendte Mini MBA for nyt undervisningsmateriale, bla. direkte fra en række af verdens mest kendte ledelsesguruer - Herunder professorer på Harvard University. Se alle udbudte Masterclasses her.

 

Nyhed - Masterclass i Projektledelse

MasterClass i Projektledelse har fokus på den erfarne projektleders evner som LEDER samt evne til at forholde sig reflekterende over for sin egen praksis. Uddannelsen er for dig, der ønsker den bedste uddannelse inde for projektledelse. Se modulerne her.
 

Danfoss ansatte Karsten. Ø Nielsen fortæller hvordan Mini MBAen har hjulpet ham i hans karriere.

 

NYHED - Masterclass i Bestyrelsesarbejde.

Bestyrelsens rolle er blevet forandret de seneste år, og der kræves mere af bestyrelsesmedlemmerne i dag i forhold til tidligere - både i almindelige og finansielle virksomheder. Kravene til den viden, de har, og deres kompetencer er blevet skærpet, derfor har PROBANA valgt at lave uddannelsen Masterclass i Bestyrelsesarbejde. Få redskaber og værktøjer, så du kan arbejde effektivt med bestyrelsesarbejdet. Læs mere om uddannelsens opbygning her.

 

Vil du møde Christian S. Nissen?
Christian S. Nissen er tidl. generaldirektør i DR, tidl. adm. direktør for Rigshospitalet samt tidl. administrator på Nationalmuseet, adjungeret professor på Copenhagen Business School og en foredragsholder der sætter nye standarder. Deltagerne på PROBANAs ledelsesuddannelse #1 har muligheden for at opleve ham. Læs i mere om PROBANAs Mini MBA uddannelse her.
 

Mød Charlotte Bircow på Livsglæde konferencen!

Få mere overskud, livsglæde og motivation i din dagligdag. Inspirerende foredrag med humor, lidt at tænke over og noget at tage med hjem. Her finder du en konference der løfter dit humør! Læs mere om Livsglæde konferencen her:

 

Asger Aamund gæster Mini MBAen.
Nu kan deltagerne på Mini MBAen opleve Asger Aamund som ekstraordinær oplægsholder. Asger, der bl.a. besidder posten som bestyrelsesformand i Bavarian Nordic, vil dele ud af sine erfaringer og give sit syn på god ledelse. Læs mere om Mini MBA'en her.

 

Karina Rammekjær fra SKAT anbefaler PROBANAs Mini MBA

 

B.S. Christiansen på Mini MBAen i august. Fundamentet for god ledelse - indlæg af B.S. Christiansen.
”En forudsætning for at kunne lede andre, er at man er i stand til at lede sig selv. Og for at kunne det, skal man kende og have styr på sig selv, sine styrker, begrænsninger og kompetencer. En god leder hviler i sig selv og har et stærkt, stabilt fundament. Det kræver personligt overskud af lederen at træffe rigtige beslutninger, ellers risikerer man i stedet snarere at vælge de populære løsninger. Som leder skal man finde ud af, hvor man er, hvor man vil hen og hvad der skal til, for at man selv og virksomheden kan nå sine mål. For et mål uden en plan, er kun en drøm."

Oplev B.S. Christiansen i Aarhus d. 19. & 20. august samt København d. 22. august 2013 på PROBANAs Mini MBA uddannelse.

Ny uddannelse - Masterclass i CSR

CSR (Corporate Social Responsibility) er vokset i styrke gennem de seneste år. Virksomhedernes sociale ansvar er i højere grad end tidligere blevet et højt prioriteret punkt på virksomhedernes og institutionernes dagsorden. PROBANA har derfor oprettet CSR uddannelsen der henvender sig til de ledere, konsulenter eller medarbejdere med ansvar for, eller interesse i, virksomheden eller institutionens strategiske CSR-udvikling.
 

Tidligere generalløjtnant Kjeld Hillingsø taler om ledelse og samarbejde på Mini MBAen i 2013.
Studerende ved PROBANA Business School har d. 22/8, 29/8, 25/9 samt 22/10 2013 mulighed for at opleve Kjeld Hillingsø trække paralleller fra den militære verden til det private erhvervsliv, hvor han bl.a. vil tale om ledelse og samarbejde. Kontakt os for mere info - 45 76 58 58 eller se PROBANAs kursuskatalog.

 

Jeanette Prang fra Carlsberg anbefaler PROBANAs Mini MBA

 

Advokatvirksomheden Bech-Bruun

Advokat Mette Klingsten, partner i Bech-Bruun & advokat Mads Krarup, partner i Bech-Bruun står fremover for undervisningen på Personalejura modul på HR Konsulentuddannelsen. Find info her.

 
Nyhed - Masterclass i Forandringsledelse

Når store forandringer ruller igennem virksomhederne, øges kravet om professionel ledelse på alle niveauer. Forandringer såsom fusioner, nedskæringer, omfattende strukturændringer, omorganisering af arbejdet, osv. stiller nye krav til opgaveløsning. Læs mere om Masterclass i Forandringsledelse.
 

Den Engelske Mini MBA der handles globalt, blev lanceret i november 2012

Grundet en øget efterspørgsel på en international uddannelse, der matcher den moderne leders krav og behov, er den succesfulde Mini MBA netop blevet lanceret globalt. Du kan læse meget mere og den Globale Mini MBA her.

 

 


Lektor Anne Bang, Handelshøjskolen i København (CBS)

Anne Bang underviser fremover både på Mini MBAen, HR Master samt Executive Master Programme (EMP).

 

PROBANA udvider forretningen til østen!

Første markedsføringsvideo der er blevet produceret kan du se her!

 

  
HR Advokat Tina Svanberg, Coop Danmark A/S

Tina Svanberg fra Coop Danmark vil på den populære HR-Konsulentuddannelse forelæse på modulet løn & kompensation. Se www.hrk.se

 
Professor Arne Astrup underviser på ERKU uddannelsen
Professor Arne Astrup, institutleder for Institut for Human Ernæring ved Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet underviser fremover på ERKU uddannelsen

 
Erhvervsforedragsholder Sebastian Nybo

Den meget populære og efterspurgte erhvervsforedragsholder Sebastian Nybo vil holde oplæg på vores store Mindfulnesskonference, se http://www.probana.com/invitation.mindfulness.htm  ligesom han vil holde spændende foredrag på MasterClass i Psykologi. Sebastian Nybo er bl.a. anbefalet af Google, SKAT, LEGO m.fl.

 

Du kan nu købe din uddannelse Worldwide. Mini MBA uddannelsen er nu på engelsk og som en 100% online version. Du kan læse når du vil og hvor du vil.

 

Chefkonsulent Britta Vissing, Adecco A/S,

Chefkonsulent Britta Vissing samt Chefkonsulent Dorthe Thorsen fra Adecco A/S underviser fremover på HR Konsulentuddannelsen.

 

Erhvervsmeditationsguru, Henning Daverne

Henning Daverne underviser nogle af erhvervslivets tungeste ledere og har bl.a. anbefalinger fra Nicolai Moltke Leth og Chris McDonald. Han holder nu også oplæg på vores populære DIP-uddannelse . hvor deltagerne får forskellige metoder til meditation og stressforebyggelse.
 

Erhvervspsykolog Morten Ejlerskov v/ Morten Ejlerskov

Erhvervspsykolog Morten Ejlerskov er tovholder og underviser på MasterClass i Psykologi som omhandler psykologiens verden, herunder personligheds- & adfærdspsykologi, kommunikation, kognitiv- & positiv psykologi, gruppepsykologi & motivation, mv..

  

Lektor Hans Henrik Knoop på Positiv Psykologi 
Lektor Hans Henrik Knoop fra Århus Universitet underviser fremover på Positiv Psykologi, se
http://www.probana.com/invitation.psykologi.htm

 

Berlingske Tidende sponsorer Aktiv Kurser

Berlingske Tidende sponsorer Aktiv Kursers gå-hjem-møde

for kunder, kursister og HR News læsere. Læs mere her

 

Cand. psych., konsulent og forfatter Berit Sander

Erhvervspsykolog Berit Sander står for HRK kursusdagen om medarbejderudvikling og -samtaler.

 

NYHED - www.Pukhealthcare.com - Motion, kost & livsstil

www.pukhealthcare.com finder du 100 vis af helt unikt udvalgte motions-, kost- & livsstilsprodukter, herunder bøger, vitaminer, løbetøj, endagskonferencer og meget mere.

Din foretrukne livsstilspartner finder du her!

 

Advokatfirmaet Norrbom & Vinding

Partner Stephen Bruyant-Langer og partner Christian Jørgensen
fra Ray & Berndtson står
for 4 timers undervisning HRK kursusdagen om rekruttering og udvælgelse.

    

Erhvervspsykolog Camilla Raymond

Erhvervspsykolog Camilla Raymond er tovholder og underviser på Proceskonsulentuddannelsen, PUK, som omhandler alt inden for proceskonsultation og forandringer i organisationerne, herunder proceskonsulentens rolle, ansvar og opgaver.

 

Claus Johnsen fortæller her hvordan undervisningen på en MasterClass hos PROBANA foregår:

 

Partner, Peter Straadt, AS3

Partner Peter Straadt har stor ekspertise inden for det personalepolitiske område og underviser i dette på flere uddannelser. Se bl.a. HRK.

 

Samarbejdet med Finduddannelse fortsætter

Du kan fremover finde din næste efteruddannelse her. Her kan du også læse tidligere kursisters Mini MBA anmeldelser. Se her!

 

Erhvervspsykolog Anne Karin Schmidt

Erhvervspsykolog Anne Karin Schmidt står HRS kursusdagen, som fokuserer på erhvervspsykologi og kommunikation, herunder motivation, konfliktløsning, og samtaler.

 

Nyhed - PROBANA ekspandere til Kina


 
f

Særrabatter på HR- litteratur og HR- produkter

HRK-deltagere får fremover særrabat og særlige fordele, når de køber bøger i HR Butikken, bl.a. en stor kampagnerabat på alle Børsens Lederhåndbøger og anden litteratur. Via brugernavn og password registreres rabatten.

 

Rabat på HR NEWS

HRK-deltagere får 25% rabat HR NEWS.

 

LEGO Case på HRK®

Casen på HRK®s 3. modul kommer fra Lego. En spændende case, der sætter fingeren på pulsen inden for HRM på højt plan.

 

To nye sponsorer af HRK®

HRK sponsoreres fremover af Stepstone og Berlingske Tidende, der ønsker at bistå med viden og inspiration.
 

Referencer:
 
 

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Amaliegade 6 | 1256 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com