Nyheder på HRK
 

 

 

Reaksjoner på PROBANAs utdannelser

 

PROBANA-PRESENTASJON 2017

Vi har med stor fornøyelse gleden av å la deltakerne fra landets største virksomheter fortelle om opplevelsene sine på Mini MBA-en. Se her eller meld deg allerede på i dag på www.probana.com/dip_oslo.asp hvis du ønsker å gi karrieren din et boost!

 

 

 

 

Det er et økende behov for kvalifiserte etterutdannelser.

Utdannelser som passer til næringslivets aktuelle behov og som passer til kravene fra en moderne leder blir fokusert på på PROBANAs Mini MBA-utdannelse.

 

 

 

 

Danske Banks ansatte Jesper Kuhre anbefaler Mini MBA-en!

Grunnen til at jeg valgte PROBANAs Mini MBA er fordi at vi i de seneste år har vært gjennom en finanskrise og nå er på vei ut på den andre siden. En ny situasjon krever nye verktøyer og ledelsesformer og derfor ville jeg gjerne finne ut hva jeg hadde glemt og hvilke verktøyer jeg skal benytte i den nye situasjonen.
 

 

 

 

Sigfred Aarseth fra Nordea medvirker her i et Mini MBA-intervju.
 

 


 

Nyhet - PROBANA utvider på YouTube.

PROBANA har i månedene som har gått arbeidet intenst med å få lagd en rekke eksklusive intervjuer med kursdeltakerne fra Mini MBA-utdannelsen. Du kan se anmeldelser fra  Novo Nordisk, Carlsberg, Danfoss, Forsvaret og SKAT her: www.youtube.com/probana

 

 

 

PROBANA utvider forretningen til høsten!

Du kan se den første markedsføringsvideoen som har blitt produsert her!

 

  


 

Du kan nå kjøpe utdannelsen din over hele verden. Mini MBA-utdannelsen er nå på engelsk og som en 100 % online-versjon. Du kan lese når du vil og hvor du vil.

 

 
 

 

 

Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com