Om os

 

 

    PROBANA Business School

 

Bookmark and Share

 

 

Hvem er vi?

PROBANA er en dynamisk utdannelses- og konsulentvirksomhet som er sterkt inne i rådgivnings- og forskningsaktiviteter innenfor ledelse, HR, psykologi, kommunikasjon og e-læring. Med utgangspunkt i blended learning og effektive læringsmetoder utvikler PROBANA mennesker og virksomheter. PROBANA Business School ble grunnlagt i 1992 og er 100 % danskeid. PROBANA betjener kunder over hele verden og har eksistert i Norge siden våren 2014.


Personal-/utdannelsesansvarlige fra hele landet gir PROBANA toppkarakterer i sine egne offentliggjorte vurderinger » Les anbefalinger her
 

 

Medarbeiderne våre

Hos PROBANA møter du profesjonelle medarbeidere, lærere og konsulenter som arbeider målrettet med å tilføre teoretiske kunnskaper en praktisk betydning, slik at den kan brukes effektivt i private og offentlige virksomheter.

 

Blended learning

PROBANAs utdannelsesprogram omfatter et stort antall åpne kurs innenfor lederutvikling, Human Resource Management, psykologi og personlig utvikling. Valgmulighetene er mange, og sannsynligheten for at du finner en eller flere utdannelser som passer akkurat til deg og dine medarbeidere er tilsvarende stor. Samtlige forløp kombineres med kursdager og e-læring med mulighet for å nettverke med andre deltakere, eksperter, fagfolk og lærere.

 

Forelesere

PROBANAs kurs og utdannelser gjennomføres i nært samarbeid med en rekke eksterne samarbeidspartnere som alle er anerkjente for sin skarpe ekspertise og faglige kunnskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com