Executive Education - PROBANA Business School

Kursuskatalog 2015                                                                                  Bookmark and Share

 

 Der gives adgang til e-læringsplatformene online straks efter registrering

 

Oversigt & beskrivelse

Alfabetisk oversigt

Ledelse

Human Resource

Psykologi & kommunikation

Endags-konferencer

 

PROBANA Business School har indgået omfattende aftaler med en række af landets mest markante undervisere inden for ledelsesområdet, herunder erhvervsfolk, forfattere, samarbejdspartnere og undervisere direkte fra MBA og Handelshøjskolen i København. 

 

Nedenfor præsenteres vores Executive udviklingsforløb og programmer inden for både management, leadership og personlig ledelse samt virksomhedsledelse, herunder læringsforløb inden for strategi med forretningsforståelse og forretningsindsigt inden for HRM, Lean, bestyrelses- og strategiarbejde, innovation, it-governance og økonomi.

 

Masterclass i psykologi

  Masterclass i kommunikation   Masterclass i Human Resource Management

MasterClass i Psykologi

"Kommunikation", "personlig udvikling", "samspil", etc. er begreber fra psykologiens verden, men det er også begreber, der er stor fokus på i erhvervslivet lige nu.

Læs mere

 

Masterclass i kommunikation

Evnen til at kommunikere, samarbejde, forstå konsekvensen af en bestemt adfærd og arbejde bevidst med de psykologiske virkemidler er mindst lige så afgørende som faglig kompetence.

Læs mere

 

MasterClass i Human Resource Management

Evnen til at tænke og agere strategisk er afgørende, hvis du for alvor skal bidrage positivt tl virksomhedens bundlinje i din HR-funktion. Dette da HRM er en strategisk praksis, idet den overordnede organisatoriske strategi.

Læs mere

         
Projektledelse   Executive Master Programme   Mini MBA

MasterClass i  Projektledelse

MasterClass i Projektledelse har det klare mål at styrke dig i din karriere som projektleder og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater. Inklusiv IPMA certificering.

Læs mere

 

Executive Master Programme

 

EMP er ledertræning for erfarne ledere med strategisk ansvar på øverste ledelsesniveau. Programmet er inspireret af undervisningen på MBA og har fokus på forretningsudvikling, strategi og mål.

 

Læs mere

 

Mini MBA

Landets lederuddannelse # 1. Et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb, der styrker dine kompetencer inden for det personlige lederskab, strategi og forandringsledelse.

Læs mere

         
MasterClass i Bestyrelsesarbejde   MasterClass i CSR   MasterClass i Forandringsledelse

MasterClass i Bestyrelsesarbejde

 

MCB sætter fokus på de vigtige discipliner, som alle bestyrelsesmedlemmer bør kunne mestre, herunder regler og ansvar, jura, teamwork og netværk. En merritgivende uddannelse, der certificerer dig til bestyrelsesarbejde.

 

Læs mere

 

MasterClass i CSR

MasterClass i CSR fokuserer på virksomhedens sociale ansvar, og hvordan det kan styrke virksomhedens image.

Læs mere

 

MasterClass i Forandringsledelse

 

MasterClass i Forandringsledelse er for ledere på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder. Landets bedste undvisere, ekperter og erhvervsfolk står bag.

 

Læs mere

         
MasterClass i Salg og markedsføring   MasterClass i Personalejura   Mini MBA - Offentlig Ledelse

MasterClass i Salg & Markedsføring

 

MasterClass i Salg & Markedsføring er en sælgeruddannelse spækket med indhold til dig, der ønsker fokus på dit personlige salg, mål og resultater.

 

Læs mere

 

Personalejura-uddannelsen

MasterClass i Personalejura er et spændende udviklingsforløb for ledere og praktikere, der ønsker at være på forkant med lovgivningen og udviklingen på arbejdsmarkedet.

Læs mere

 

MasterClass i
Offentlig Ledelse

 

Offentlig Ledelse uddannelsen er udviklet med fokus på de krav, udfordringer og muligheder, der møder danske offentlige ledere i en foranderlig og konkurrencepræget verden.

 

Læs mere

         
         
         

Inspiration før tilmelding:

 

De fleste kender til fusioner og virksomhedssammenlægninger, og mange vil stadigvæk sige, at de er berørt af fusioner, der tidligere har fundet sted. I øjeblikket er det i forbindelse med sammenlægning af kommuner, at der især er fokus på fusioner.

 

Fusioner og sammenlægninger ses oftest ud fra en problem - og mangeltankegang. Ved at arbejde med en processuel tilgang har lederen mulighed for at fjerne sig fra den traditionelle tilgang og rette fokus mod de mulige ressourcer, der ligger i denne type forandringer. Dette skal ses i stedet for de trusler, der ofte kommer til at stå i fokus.

 

For at gøre dette er det først og fremmest vigtigt at forstå den enkelte medarbejder som en aktiv deltager i forandringen i stedet for at tillægge den enkelte en passiv offerrolle. Offerrollen kommer eksempelvis frem, når der tales om, at den enkelte medarbejder "rammes af fusionen". Ud fra denne tilgang skal organisationen forstås som det samspil, der finder sted mellem organisationens medarbejdere. Når der sker en ændring, som en fusion eksempelvis er, vil alle organisationens medarbejdere blive berørt, men de vil samtidigt påvirke ændringerne i organisationen.

 

Derfor giver det ikke mening at se på den enkelte medarbejder som et passivt offer, i stedet skal medarbejderen ses som en aktiv deltager, der har mulighed for at påvirke fusionen og skabe nye muligheder. Det betyder ikke, at man skal negligere den store påvirkning en fusion vil have på den enkelte medarbejder og hans eller hendes hverdag. Fusioner medfører ofte afskedigelser og store forandringer, og af disse årsager kan det medføre stor usikkerhed omkring den enkeltes fremtid. Ved at give den enkelte en aktiv rolle i disse ændringer åbnes der for, at den enkelte kan være med til at påvirke udviklingen...

 

Læs mere her

 

For yderligere information kontakt
PROBANA Business Schools CallCenter
E-mail: 
probana@probana.com 
Telefon: +45 45 76 58 58


Der er mange fordele ved at deltage hos PROBANA, bl.a. kan du begynde dit kursus eller uddannelse straks efter tilmelding. Samtlige kurser og uddannelser kombineres med e-læring og åbne kursusdage.

Fordele ved kursusdage kombineret med e-learning:
» Start op omgående!
» 
Gode netværksmuligheder.
» 
Mere afvekslende og aktiverende undervisning.
» 
Færre samlinger end på traditionelt baserede kurser.
» 
Undervisning og læring uafhængig af tid og sted.

 

 

 Samarbejdspartnere

 


    Se alle nyheder her

 

Copyright © 2015, PROBANA Business School | Amaliegade 6 | 1256 Copenhagen K | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com