Meistä

 

 

            PROBANA Business School Finland

 

Bookmark and Share

 

 

Mikä PROBANA Business School?
PROBANA Business School on dynaaminen koulutus- ja konsulttiyritys joka keskittyy Human Resource Managementin, hallinnon, psykologian, viestinnän ja verkko-opetuksen edistämiseen ja neuvontaan. PROBANA Business School on erikoistunut yrityselämässä olevien johtajien ja esimiesten jatkokoulutukseen, ja on jo vuosien ajan ollut johtava jatkokoulutusten tarjoaja Pohjoismaissa. PROBANA on perustettu 1992 Tanskassa.
 

Probanalle täydet pisteet – taas!
Probana on monesti palkittu vuoden kouluttajana Tanskassa, ja on hyvin suosittu johtajien ja esimiesten joukossa myös muissa Pohjoismaissa. Lue aikaisempien osallistujien suositukset
» tästä

 

Työntekijämme
Ammattimaisuus ja korkea laatu ovat meille tärkeitä asioita. Jokainen työntekijä, luennoitsija ja konsultti tekevät parhaansa jotta koulutus vastaisi työelämän todellisia haasteita, ja jotta teoria ja käytäntö olisivat tasapainossa. Koulutus on tarkoitettu sekä julkisen, että yksityisen sektorin johtajille ja esimiehille, HR-päälliköille ja hallitusten jäsenille.

Blended learning
Kurssit suoritetaan etäopiskeluna ja kurssien aikana käsitellään aiheita kuten johtajuus & strategia, Human Resource Management, psykologia ja miten voi kehittyä henkilönä ja johtajana. Tällä hetkellä tarjoamme Mini MBA-koulutusta Suomessa, CBA, ja MBA ovat tulossa lähiaikoina, Mini MBA on Probanan selvästi suosituin koulutus ja sisältää vapaaehtoisia kurssipäiviä (suomeksi) joiden aikana luennoitsijat käsittelevät kurssiosion aiheita korkeakoulutasolla. Mini MBA suoritetaan pääosin etäopiskeluna verkko-opiskelun muodossa jolloin kurssiosallistujilla on henkilökohtainen yhteys Probanaan netin välityksellä.

Luennoitsijat ja yhteistyökumppanit
Kurssimme ja koulutuksemme suoritetaan yhteistyössä yrityselämän ja korkeakoulujen asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökumppanit ovat tunnettuja asiantuntemuksestaan ja alan osaamisesta. Suomessa me teemme yhteistyötä useamman asiantuntijan, luennoitsijan ja alansa ammattilaisen kanssa. Alla voit katsoa youtubevideota (ruotsiksi) joka kertoo siitä miten paljon vuoden aikana voi saavuttaa. Talven ja syksyn 2016 luennoitsijat tulevat pian!


Luennoitsijat moduuli 1

Moduuli 1 käsittelee henkilöstöjohtamista ja psykologiaa. Luennoitsijoina toimivat Juhani Kauhanen (Helsinki) sekä Jani Rajaniemi (Tampere).
Juhani Kauhanen on kauppatieteiden maisteri, tietokirjailija, tutkija ja kokenut luennoitsija useissa korkeakouluissa ja organisaatioissa. Juhani on kirjoittanut yksin tai yhdessä muiden kanssa yli kaksikymmentä eri kirjaa henkilöstöjohtamisen eri aihealueista.

Jani Rajaniemi (Phd) on hallintotieteiden tohtori, kokenut luennoitsija, konsultti ja kouluttaja, erityisinä asiantuntijuusalueinaan organisaatiorakenteet, innovaatiot ja johtaminen. Rajaniemi on työskennellyt pitkään hallinnon ja organisaatioiden tutkijana. Nykyään hän toimii yrittäjänä koulutus-, luennointi- ja konsulttipalveluja tarjoavassa yrityksessään Flinkkilä & Rajaniemi Consulting FRC Oy.

Luennoitsija moduuli 2

Toinen moduuli käsittelee muutosjohtamista ja meillä luennoitsijana on alan huippuasiantuntija. Pia Vesala (PhD) toimii Danske Bankin seniorikonsulttina, tutkijana ja luennoitsijana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus finanssialalla esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Pian erikoisalaa on strateginen muutos ja muutosjohtaminen sekä organisaatioiden kulttuuritransformaatio mukaan lukien arvojen merkitys organisaatioiden johtamisessa ja menestyksessä.


Luennoitsija moduuli 3

Kolmas moduuli käsittelee liiketoiminnan ja strategian kehittämistä. Luennoitsijoina meillä toimii Malla Mattila ja Katja Karintaus, molemmat alan asiantuntijoita. Mattila on Kauppatieteiden tohtori, sekä kokenut luennoitsija ja tutkija. Mattilan erikoisosaamisaiheisiin kuuluu mm. liiketoiminnan ja strategian kehittäminen. Karintaus, PhD opiskelija Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta, on myös tottunut luennoitsija ja tutkija. Karintaus toimii konsulttina, ja täten hänellä on laaja kokemus yritysten ja organisaatioiden liiketoimintojen ja strategioiden kehittämisestä.


Luennoitsija moduuli 4

Neljäs moduuli käsittelee arvojohtamista, ja luennoitsijana toimii Pia Vesala (PhD), Danske Bankin seniorikonsultti, tutkija ja luennoitsija. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus finanssialalla esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Vesalan erikoisosaamisalueisiin kuuluu arvojen merkitys organisaatioiden johtamisessa ja menestymisessä. Arvojohtamisen lisäksi hänen vahvaa asiantuntijuusaluettaan on myös muutosjohtaminen, jota käsitellään moduulissa nro 2. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.fi