Nordens førende lederuddannelse Mini MBAen - Som internt firmakursus (10-15-20 deltagere)

Når en virksomhed vælger, at flere medarbejdere skal deltage i samme kursus, implementeres ny viden og værktøjer langt hurtigere. Det kan med andre ord være en god forretning at sende flere af sted på samme tid.

 

Gør som mange af andre danske virksomheder, der benytter sig af Nordens førende lederuddannelse, Mini MBAen, i deres kompetenceudvikling. Kontakt os på telefon # 45 76 58 56 og hør mere om mulighederne for at få Mini MBAen - Som internt firmakursus og få et uforpligtende tilbud.

Et internt Mini MBA-forløb styrker virksomheden både gennem udviklingen af individuelle kompetencer og via læring og udvikling, der integrerer forretning og de menneskelige aspekter. Samtlige af vores uddannelser kan gennemføres som virksomhedsinterne uddannelsesforløb. Vi kører i dag følgende tilbud:

 

Mini MBA Internt firmakursus - 10 deltagere - samlet kr. 180.000,-
Mini MBA Internt firmakursus - 15 deltagere - samlet kr. 250.000,-
Mini MBA Internt firmakursus - 20 deltagere - samlet kr. 300.000,-
 

ex moms
 

Efteruddannelse er en investering

Når en virksomhed prioriterer at sende sine ledere eller konsulenter på en managementuddannelse, er det ikke alene fordi, man har spottet den enkelte medarbejders potentiale. Det er også et udtryk for, at virksomheden ønsker, at den nye viden, som medarbejderen tilegner sig i løbet uddannelsen, skal smitte af på resten af organisationen og have en positiv effekt på alt fra bundlinje til strategi. Man ser det ganske enkelt som en investering, som man skal have noget ud af. Og gerne hurtigt. Her kan man med fordel tage et kig på medkursisterne.

Det er velkendt, at en af de helt store fordele ved at tage en managementuddannelse er det nye, professionelle netværk, som opstår mellem deltagerne, der alle er topmotiverede for at få mest muligt ud af uddannelsen. Men faktisk kan der også være meget givtigt at uddanne sig i fælleskab med kolleger, som man arbejder sammen med til dagligt.

 

Hurtig implementering

I dag peger mange eksperter nemlig på, at man får langt mere ud af sin efteruddannelse, når man har mulighed for at bruge de nye værktøjer og metoder i sit daglige arbejde tidligt i undervisningsforløbet. Det kan dog være en længere proces at sparke nye initiativer og arbejdsmetoder i gang, når man muligvis er den eneste medarbejder, som har de nødvendige kompetencer til at gennemføre det.

Derfor er der mange fordele i, at flere medarbejdere fra virksomheden deltager i samme uddannelsesforløb på samme tid. Eksempelvis vil der langt hurtigere opstå en implementering af nye værktøjer og terminologier til gavn for virksomheden, fordi der er flere hænder, som kan løfte opgaven på samme tid. En større enkeltstående investering giver altså et hurtigere og større afkast, hvilket i sidste ende ruster virksomheden bedre til at tage kampen op med konkurrenter fra de nye vækstlande.

 

Undervisningen foregår på dansk - Men vi kan også leverer hele uddannelsen på engelsk med førende engelske undervisere - På svensk med kendte svenske undervisere - Norsk med norske undervisere - Og finsk med finske undervisere, mv..


Nævnte inkluderer alt, hvad du ser på den kendte www.minimba.dk , men samtidigt et besøg fra vores konsulenter, der sørger for, at I får jeres eget materiale med i undervisningen. Ring og hør nærmere på telefon # 45 76 58 56 .

Eller skriv direkte på probana@probana.com og køb en af de 3 pakker (nævnte tilbud gælder kun i denne uge)

  Hent inspiration til kursusemner fra oversigten over PROBANAs åbne kurser

 

  Jeg vil gerne vide mere om de interne uddannelsesforløb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navn

Titel

Virksomhed

Adresse

Post #

By

Telefon

Fax

E-mail

 

  

 

Copyright © 2017, PROBANA Business School | Larsbjørnsstræde 3 | 1454 Copenhagen | Denmark | +(45) 45 76 58 58 | probana@probana.com