Konferencen er sponsoreret af landets lederuddannelse # 1, Mini MBA - se www.minimba.dk
 

 

Employer Branding konference   

Den  21. april 2015 på Marriott Copenhagen Hotel

 

Følgende virksomheder deltager på vores konferencer:

Danfoss        Velux        Lundbeck        Nordea        KMD        MATAS        Novo Nordisk        Refa        Sparnord        Mercantec        DFL        NCC        Flextek        TDC        DR        TrygVesta        Bankdata        Bonnier Publicationer   Danfoss    Odense Kommune    HTH Køkkener    ABB    Danfoss        Amagerforbrænding        TDC        HK        Alecto        Royal Artic Line        Howden Denmark        KMD        KAB        FCE        Finanssektoren Arbejdsgiverforening        Leasy        Halsnæs Kommune        ABB

 

 

Bookmark and Share
                                                                                                            

 

 

 

 

SE DET OPDATEREDE PROGRAM PÅ WWW.IFP.DK

 

Kampen om de bedste kandidater til virksomhederne er spidset til, og vigtigheden af at have de dygtigste medarbejdere er til stadighed, hvad der adskiller virksomheders fremgang og vækst. Det strategiske arbejde med Employer Branding er derfor vigtigere end nogensinde før.

 

Institut for Personaleudvikling har derfor lanceret en konference, der giver dig viden, inspiration og konkrete værktøjer til at øge tiltrækningen og fastholdelsen af de dygtigste medarbejdere.

 

Institut for Personaleudvikling inviterer vi dig, dine kolleger og dit netværk til en inspirerende konference om Employer Branding på Hotel Marriott i København. Oplægsholderne vil være Danmarks førende kommunikationsekspertere og en stærke stemmer i den offentlige debat

.

Som deltager får du også adgang til et spændende onlinemodul, som naturligvis har fokus på den grundlæggende og nyeste teori indenfor Employer Branding, kommunikation, markedsføring etc.

 

Allerede nu har flere HR-konsulenter, personaleansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, strategiske partnere og markedsføringsinteresserede tilmeldt sig - både fra det private og offentlige - og det kunne være spændende, hvis I også havde lyst til at deltage.  

 

Deltagerpris: kr. 3.800,- (normalpris kr. 8.000,-).
Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 7.500,- ekskl. moms.

 

           Program

 

Kl. 8.30

 Morgenmad og networking

Kl. 9.00

 Velkomst og indledning

 Udlevering af relevant materiale samt introduktion til dagen og dagens temaer

Kl. 9.10

 Substans som forudsætning for et stærkt og ægte employer brand

 

Hvordan skaber man internt i virksomheden den substans, som virksomhedens eksterne employer brand kan bygges på? Og hvordan motiveres medarbejderne til at være med til at skabe en unik arbejdsplads - samtidig med, at de også skaber øget værdi på bundlinjen? Og ikke mindst hvordan bliver medarbejderne til ambassadører, som virksomheden kan bruge i sin kommunikationsindsats overfor potentielt nyt talent?
 

Kl. 10.30

 Pause - Formiddagsforfriskning

Kl. 10.45

 Den digitale medierevolution og employer branding

Hvilke konsekvenser har den digitale medierevolution for employer branding? Hvilke nye muligheder skaber sociale medier som Facebook, Twitter og Instragram for at kommunikere med omverdenen? Hvordan kan disse platforme bruges proaktivt i forbindelse med employer branding? Hvordan skal man betragte viften af målgrupper, og hvilke karakteristika præger dem? Cases fra ind- og udland vil bidrage til præsentationen og diskussionen af disse spørgsmål og problematikker.
 
Kl. 12.00

 Frokostbuffet og kaffe

Kl. 13.00

 Kulturforandringsprojekter som en stærk driver for dit employer brand 

 

Kulturforandringsprojekter som en stærk driver for dit employer brand
Hvordan bruger du nødvendige forandringsprojekter i virksomheden som en driver for styrkelse af dit employer brand? Via konkrete cases fra såvel medie- som entreprenørbranchen får du indblik i metoder og redskaber, der på kort tid kan implementere de værdier og den kultur, der danner grundlag for et stærkt og attraktivt brand.
 

Kl. 13.45

 Surprise: Oplæg vedrepræsentant for generation Y  

 

Introduktion til målgruppens værdisæt og de værktøjer, som er væsentlige for dem i relation til employer branding.
 

Kl. 14.45

 Pause - Eftermiddagsforfriskning

Kl. 14.45

 Værdibaseret kommunikation som forudsætning for employer branding

 

Hvordan skal man som virksomhed og leder forstå nødvendigheden af værdibaseret kommunikation og storytelling? Hvilken rolle spiller CSR i forhold til employer branding? Hvordan skal man tænke employer branding i forhold til rekruttering? Og hvordan kan CCR - CorporateCulturalCommunication - indtænkes i brandingarbejdet af virksomheden og arbejdsgiverne?
 

kl. 16.00

 Afslutning

  kl. 16.00 -

 Networking

 

 

Det kan anbefales, at du tilmelder dig hurtigt, da der allerede er meget stor tilslutning til konferencen. Tilmelding kan ske ved at udfylde formularen nedenfor eller ved direkte kontakt til Institut for Personaleudvikling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig "Employer Branding"

      den 21. august 2014 på Marriott Hotel i København.

 

 

Navn og titel:

 

Virksomhed:

 

Adresse:

 

Post #:

 

By:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Kommentarer:

 

                                                  

 


Hvis du har spørgsmål eller mangler information, er du altid velkommen til at kontakte Institut for Personaleudvikling på telefon +45 39 65 88 22.

Med venlig hilsen / Yours sincerely

Institut for Personaleudvikling
Store Strandstræde 19, 2. tv.
1255 København K
Tel.:
+45 39 65 88 22
Fax: +45 45 76 71 71
Email:
ifp@ifp.dk
Web:
www.ifp.dk

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONFERENCE OVERSIGT