Konferencen er sponsoreret af landets lederuddannelse # 1, Mini MBA - se www.minimba.dk
 

 

Forandringsledelse

Den 12. maj 2014 på Copenhagen Marriott Hotel

 

Følgende virksomheder deltager på vores konferencer:

Danfoss        Velux        Lundbeck        Nordea        KMD        MATAS        Novo Nordisk        Refa        Sparnord        Mercantec        DFL        NCC        Flextek        TDC        DR        TrygVesta        Bankdata        Bonnier Publicationer   Danfoss    Odense Kommune    HTH Køkkener    ABB    Danfoss        Amagerforbrænding        TDC        HK        Alecto        Royal Artic Line        Howden Denmark        KMD        KAB        FCE        Finanssektoren Arbejdsgiverforening        Leasy        Halsnæs Kommune        ABB

 

 

 

Bookmark and Share

                                                                                                

 

 

 

- Styrer du forandringerne eller styrer de dig?
 

Forandringsledelse som håndværk:
I takt med udviklingen i erhvervslivet er det naturligt, at også ledelsesformerne må ændre sig, så disse kan tilgodese de nye betingelser. Nogle skift er større og mere vidtrækkende end andre, og den forandring, som vi i dag står overfor, kan med rette kaldes en af de helt store - det er nemlig tid til selvledelse, hvilket betyder, at det er tid til et paradigmeskift. En gammel forståelse er på vej ud, og en ny samarbejdsform er først nu ved at tone frem.

 

Der skal noget til at drive enhver forandring, og når det handler om så markante forandringer, som dem, vi står overfor i dag, skal der virkelig ruskes op i alle de gamle tankesæt på én gang. Der er to hovedårsager til det paradigmeskift, som vi oplever. Den ene er det forandringstempo, vi alle oplever, og den anden er vores ønsker og krav om et udviklende arbejdsliv.

 

Fokus på adfærd og arbejdsglæde:

I fremtiden skal processerne ledes af den, der på det pågældende tidspunkt har de bedste kompetencer inden for det område, som gruppen arbejder med. På denne måde sikrer man sig mod de enøjede beslutninger, der i dag koster virksomheder milliarder af kroner.

 

De centrale elementer på dette seminar er:

• Forandringsdynamikkens DNA

• Sådan inddrages de ressourcestærke medarbejdere i forandringsprocessen

• Den optimale forandringsproces fra A til Å

• De fem klassiske faldgruber - lær hvordan du undgår dem

 

Selvledes 2.0:

Tiden er kommet til at opgradere vores måde at tænke samarbejde på. Den gamle måde, hvor vi arbejder i projektteams, er ikke længere effektiv. Informationsmængden og kompleksiteten er blevet så høj, at ingen længere kan have det totale overblik. Derfor skal vi lære at arbejde med et aktualiseret ledelsessystem, hvor ledelsen hele tiden ligger hos den person, der har de bedste kompetencer inden for det område, hvor gruppen på det pågældende tidspunkt arbejder - med andre ord: Selvledelse 2.0.

Deltagerne på konferencen får indsigt i, hvad forandringsledelse er og lærer derudover en række værktøjer til at drive forandringsprocesser i mål. Konferencen bliver derved en inspirerende tour de force i den nyeste viden om strategisk ledelse der udfordrer deltagernes syn på, hvad intelligens egentlig er. Den enkelte får nye forudsætninger for at intensivere sin egen udviklingsproces og får indsigt i værktøjer, der kan optimere lønsomheden i lederskabet.

Deltagerpris: kr. 3.500,- (normalpris kr. 8.000,-).
Er I tre deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 7.500,- ekskl. moms.

 

           Program

 

Kl. 8.30

 Morgenmad og networking

Kl. 9.00

 Velkommen

Kl. 9.10

 Få det bedste frem i hver enkelt af dine medarbejdere

 

For at en virksomhed kan optimere deres afsætning og profit, kræver det, at lønsomheden stiger. I den nordiske erhvervskultur er der stadig en lang række "selvhæmmende" mekanismer. Nogle ligger i det omgivende samfund, men de værste ligger i vores egen opfattelse af os selv. Ofte tror vi ikke, at vi hæmmer os selv, men når vi lærer at se de "blinde vinkler" og løfter os over de ubevidste handlemønstre, bliver det tydeligt. Janteloven sidder bedre fast, end de fleste er klar over, og det er din opgave som leder at hjælpe både dig selv, dine kolleger og dine medarbejdere af med dette åg. Denne træning vil lære dig at forstå dit eget talents natur og derved få adgang til hele dit potentiale samtidig med, at ledergruppens dynamik naturligt vil vokse i styrke og handlekraft.  

 

Kl. 10.30

 Pause - Formiddagsforfriskning

Kl. 10.45

 De syv nøgler til forandringsvillighed

Forandringer er ikke et nyt fænomen - faktisk er vi "bygget" til det. Hvad er de syv nøgler til øget forandringsvillighed, og hvordan "træner" vi forandringsmusklerne i hverdagen? Hvad kan du selv gøre, hvad kan vi som team gøre, og hvad kan organisationen gøre for at sikre de optimale betingelser for, at fremtiden bliver til fremskridt?
 

Kl. 12.00

 Frokostbuffet og kaffe

Kl. 13.00

 Hvad er TalentManagement, og hvordan gøres det i praksis?

 

Virksomheder står i dag overfor den store udfordring at øge effektiviteten i en stadig mindre arbejdsstyrke og samtidig skabe et udviklende arbejdsmiljø, der gør, at den enkelte medarbejder har lyst til at engagere sig i sit daglige arbejde. Deltagerne på konferencen introduceres i dette oplæg for TalentManagement konceptet, hvor der vil være fokus på følgende dilemmaer: Hvordan kan det blive en bevidst strategi, at alle ledere er udstyret med et fælles ledelsesværktøj, der sikrer virksomhedens vækst ved at give medarbejderne de optimale betingelser for at udvikle deres talentmasse? - og hvad gør vi?

 

Peak Performance
Der er en naturlig sammenhæng mellem Peak Performance og vores evne til at forvalte vores talent. Det centrale i denne del af træningen er, at deltagerne finder indsigt i de forudsætninger, der hver især skal sikre sig for at kunne Peak Performe. Deltagerne bliver udstyret med fire centrale spørgsmål, der tjener som åbning til ny refleksion.

 

Kl. 14.30

 Pause - Eftermiddagsforfriskning

Kl. 14.45

 Spiral Dynamik - Drivkraften i organisationen

 

Deltagerne lærer at omsætte formiddagens viden til konkret forståelse for de tre primære samspil i enhver dynamisk sammenhæng. Det er som at "knække" koden, hvor en lang række relationer til andre pludselig ser ganske anderledes ud. Når man kan koden, kan man også ændre på de ellers fastlåste mønstre. Det er lederen, der har et valg og derfor er det også lederen, der bærer det etiske ansvar.

Fra vision til daglige beslutninger - Workshop

Perspektivskabende workshop med udgangspunkt i visionen og værdigrundlag. Den enkelte leder præsenterer sin delstrategi, som redefineres og harmoniseres i plenum. De emner, der uddybes, styres af deltagernes spørgsmål og en række præfabrikerede refleksionsspørgsmål, der er taget direkte fra den faktuelle opgaveliste.  

kl. 16.00

 Afslutning

  kl. 16.00 -

 Networking

 

 

Det kan anbefales, at du tilmelder dig hurtigt, da der allerede er meget stor tilslutning til konferencen. Tilmelding kan ske ved at udfylde formularen nedenfor eller ved direkte kontakt til Institut for Personaleudvikling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

  Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig "Forandringsledelse konferencen"

      den 12. maj 2014 på Copenhagen Marriott Hotel.
 

 

 

Navn og titel:

 

Virksomhed:

 

Adresse:

 

Post #:

 

By:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Kommentarer:

 

                                                  

 


Hvis du har spørgsmål eller mangler information, er du altid velkommen til at kontakte Institut for Personaleudvikling på telefon +45 39 65 88 22.

Med venlig hilsen / Yours sincerely

Institut for Personaleudvikling
Store Strandstræde 19, 2. tv.
1255 København K
Tel.:
+45 39 65 88 22
Fax: +45 45 76 71 71
Email:
ifp@ifp.dk
Web:
www.ifp.dk

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONFERENCE OVERSIGT