Sponsoreret af MasterClass i Psykologi
 

Positiv Psykologi

Den  10. marts 2015 på Radisson Blu Hotel i Århus

 

 

Følgende virksomheder deltager på vores konferencer:

Danfoss        Velux        Lundbeck        Nordea        KMD        MATAS        Novo Nordisk        Refa        Sparnord        Mercantec        DFL        NCC        Flextek        TDC        DR        TrygVesta        Bankdata        Bonnier Publicationer   Danfoss    Odense Kommune    HTH Køkkener    ABB    Danfoss        Amagerforbrænding        TDC        HK        Alecto        Royal Artic Line        Howden Denmark        KMD        KAB        FCE        Finanssektoren Arbejdsgiverforening        Leasy        Halsnæs Kommune        ABB

 

 

 

 

Bookmark and Share

               Deltag i København... klik her                                                                    

 

 

 

SE DET OPDATEREDE PROGRAM PÅ WWW.IFP.DK.

 

Positiv psykologi er et af tidens mest anvendte og populære begreber. Derudover er det en disciplin, der har vundet stor indpas i arbejdslivet. Det er således den positive psykologi, der danner grundlag for bl.a. Coaching, Anerkendende Ledelse, Appreciative Inquiry etc.

Det er alment kendt, at frigørelse af medarbejdernes potentialer er et krav i henhold til opnåelsen af succes, og i den henseende er positiv psykologi et af de mest oplagte redskaber. I samarbejde med Sigrid Nygaard, der er CEO i CLC Luxemborg, og Camilla Raymond, fra cand.psych.-linien på Københavns Universitet, inviterer Institut for Personaleudvikling dig, dine kolleger og dit netværk til årets store konference "Positiv Psykologi".

Som deltager får du også adgang til et spændende online modul, som udover at have fokus på Positiv Psykologi, også indeholder andre facetter af psykologien, herunder social psykologi, hverdagspsykologi og sundhedspsykologi. Endvidere indeholder det også den nye guide til Positiv Psykologi.

På nuværende tidspunkt har flere HR-konsulenter og personaleansvarlige allerede tilmeldt sig fra både det offentlige og private, og det kunne være spændende, hvis du/I også havde lyst til at deltage.

Deltagerpris: kr. 3.800,- (normalpris kr. 8.000,-).

Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 7.500,-. ekskl. moms. Større pakkepriser er også tilgængelige.

 

           Program

 

Kl. 8.30

 Morgenmad og networking

Kl. 9.00

 Velkommen

Kl. 9.10

 Hvorfor positiv psykologi? 

 

Positiv psykologi handler om at skabe motivation og livsglæde ved at fokusere på de ting, der udløser energi og begejstring. Et kendskab til værdien af positiv psykologi i praksis indebærer dermed en opmærksomhed på, hvordan man kan øge livsglæden, engagementet og motivationen og derigennem produktivitet og performance på både det individuelle plan, men også i samarbejdet med andre mennesker.

- Tidens store trend - hvorfor?
- Det moderne arbejdsmarked - hvordan gør vi en forskel?
- Psykologisk modstandskraft

 

Kl. 10.30

 Pause

Kl. 10.45

 Positiv Psykologi og dig  

Positiv psykologi omhandler i høj grad individets udvikling. Dette oplæg vil således komme ind på, hvordan både du og dine kollegaer kan anvende positiv psykologi til både personlig samt organisatorisk udvikling.


Dette oplæg vil derfor sætte fokus på:

- Positivitet
- Koncentration og energi
- Energi = overskud
- Styrker
- Konkrete cases
 

Kl. 12.00

 Frokostbuffet og kaffe

Kl. 13.00

 Positiv Psykologi i praksis

 

Positiv psykologi er yderst anvendeligt for en virksomhed, der ønsker at fokusere på, hvordan man får det bedste frem i medarbejderne. Derfor vil dette oplæg komme ind på, hvilke aspekter af positiv psykologi der kan anvendes på arbejdspladsen med stort udbytte i både effektivitet og arbejdsglæde for medarbejdere og ledelse.


- Fokus på opgaven - løsninger frem for problematikker
- Flow i arbejdet
- Positivt arbejdsmiljø
- Effektivitet og produktivitet
 

Kl. 14.30

 Pause

Kl. 14.45

 Positiv Psykologi & HR

 

Et af de vigtigste områder inden for den positive psykologi er et fokus på kompetencer og styrker, derudover opfordrer man til at undersøge de styrker, der er til stede i virksomheden. I en HR tankegang vil dette være til stor gavn for virksomheden. Er du leder, personaleansvarlig eller HR konsulent, så er dette indlæg guld værd.
 
Oplægget vil bl.a. sætte fokus på:

- Medarbejderudvikling - talentudvikling
- Fokus på styrker
- MUS
- Cases
 

kl. 16.00

 Afslutning

  kl. 16.00 -

 Networking

Det kan anbefales, at du tilmelder dig hurtigt, da der allerede er meget stor tilslutning til konferencen. Tilmelding kan ske ved at udfylde formularen nedenfor eller ved direkte kontakt til Institut for Personaleudvikling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     
   
 
Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig "Positiv Psykologi"

      den 19. november 2014 på Radisson Scandinavia Hotel. Tilmeldingen er bindende.


 

 

 

Navn og titel:

 

Virksomhed:

 

Adresse:

 

Post #:

 

By:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Kommentarer:

 

                                                  

 


Hvis du har spørgsmål eller mangler information, er du altid velkommen til at kontakte Institut for Personaleudvikling på telefon +45 39 65 88 22.

Med venlig hilsen / Yours sincerely

Institut for Personaleudvikling
Store Strandstræde 19, 2. tv.
1255 København K
Tel.:
+45 39 65 88 22
Fax: +45 45 76 71 71
Email:
ifp@ifp.dk
Web:
www.ifp.dk

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONFERENCE OVERSIGT