Sponsoreret af Probana Business School MasterClass i Psykologi
 

Positiv Psykologi

Den  15. maj 2013 på Copenhagen Marriott Hotel

 

 

Følgende virksomheder har allerede tilmeldt sig konferencerne fra PROBANA:

Danfoss        Velux        Nordea        KMD        MATAS        Refa        Sparnord        Mercantec        DFL        Viking        NCC        Flextek        TDC        DR        TrygVesta        Bankdata        Bonnier Publicationer   Danfoss    Odense Kommune    HTH Køkkener    ABB    Roskilde Bank        Danfoss        Amagerforbrænding        TDC        HK        Alecto        Royal Artic Line        Howden Denmark        KMD        KAB        FCE        Finanssektoren Arbejdsgiverforening        Leasy        Halsnæs Kommune        ABB

 

 

PROBANA Business School

 

 

 

                                                         Bookmark and Share

      

 

               

 

                 

Et af tidens mest anvendte og populære begreber er Positiv Psykologi. En disciplin som også har vundet stor indpas i arbejdslivet. Det er således den Positive Psykologi, som danner grundlag for bl.a. Coaching, Anerkendende Ledelse, AI etc.

Det er kendt, at frigørelse af medarbejdernes potentialer, er et krav for succes og i den henseende er Positiv Psykologi et af de mest oplagte redskaber.  

I samarbejde med Professor Hans Henrik Knoop og lektor Camilla Raymond fra cand.psych.-linien på Københavns Universitet inviterer vi hermed dig, dine kolleger og netværk til årets store konference omkring Positiv Psykologi og HR på Royal hotel i København.

  

Som deltager får du også adgang til et spændende onlinemodul fra PROBANA, som udover at have fokus på Positiv Psykologi også indeholder andre facetter af psykologien herunder, PROBANAs modul om social psykologi, PROBANAs modul om hverdagspsykologi PROBANAs modul sundhedspsykologi. Endvidere indeholder det også den store nye guide til Positiv Psykologi.
 

På nuværende tidspunkt har flere HR-konsulenter og personaleansvarlige allerede tilmeldt sig hos PROBANA - både fra det offentlige og private - og det kunne være spændende, hvis I også havde lyst til at deltage.

 

PROBANA kommer med præsentationer, men der kommer også præsentationer fra PROBANA sambarbejdspartner lektor Hans Henrik Knoop, PROBANA sambarbejdspartner Sigrid Nygaard Johansen og PROBANA sambarbejdspartner Camilla Raymond. De er undervisere på Københavns Universitet, Århus Universitet, Handelshøjskolen (CBS) og RUC, og har mangeårig erfaring som erhvervspsykologiske konsulenter.

 

Deltagerpris: kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-)  Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,-. ex moms

 

 

        Probana program

 
Kl. 8.30

Morgenmad og networking sponsoreret af PROBANA

Kl. 9.00

 

Velkomst og indledning af PROBANA

 

 

Kl. 9.15

Hvorfor Positiv Psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe motivation og livsglæde ved at fokusere på de ting, der udløser energi og begejstring. Et kendskab til positiv psykologi indebærer dermed en opmærksomhed på, hvordan man kan øge livsglæden, engagementet og motivationen på både det individuelle plan, men også i samarbejdet med andre mennesker.

 • Tidens store trend - hvorfor?

 • Det moderne arbejdsmarked

 • Psykologisk modstandskraft

Probanas undervisningsmodul medfølger.

Kl. 10.15

Pause

Kl. 10.30

Positiv Psykologi i praksis

Positiv psykologi er yderst anvendeligt for en virksomhed, der ønsker at fokusere på, hvordan man får det bedste frem i medarbejderne. Derfor vil dette oplæg komme ind på hvilke aspekter af positiv psykologi, der kan anvendes på arbejdspladsen med  stort udbytte i både effektivitet og arbejdsglæde for medarbejdere og ledelse.

 • Positivitet

 • Energi = Overskud

 • Positivt arbejdsmiljø

 • Effektivitet og produktivitet - kompetencestyrker

Probanas undervisningsmodul medfølger.

Kl. 12.00

Frokostbuffet & kaffe

Kl. 13.00

Positiv Psykologi og dig

 

Positiv Psykologi omhandler i høj grad til individets udvikling. Dette oplæg vil således komme ind på, hvordan både du og dine kollegaer kan anvende Positiv Psykologi til både personlig samt organisatorisk udvikling. 

Dette oplæg vil derfor sætte fokus på:

 • Flow i arbejdet

 • Konkrete cases

 • Flow og nærvær

 • Koncentration og energi

 • Energi = Overskud

 • Fokus på opgaven - løsninger frem for problematikker

Probanas undervisningsmodul medfølger.

Kl. 14.15

Positiv Psykologi & HR

 

Et af de vigtigste områder indenfor den positive psykologi er et fokus på personlige kompetencer og styrker, og positiv psykologi opfordrer til at virksomheden bringer individets karakteristiske styrker i spil, hvilket i en HR tankegang vil være til gavn for virksomheden.

Er du leder, personaleansvarlig eller HR konsulent, så er dette indlæg guld værd.

 

Oplægget vil bl.a. sætte fokus på:

 • Medarbejderudvikling

 • Fokus på kompetencer

 • MUS

 • HR vs. ledelse

 • Cases

Probanas undervisningsmodul medfølger.

 

kl. 15.30

Afslutning af PROBANA

 

Hurtig tilmelding hos PROBANA kan anbefales, da der på forhånd er meget stor tilslutning til Probanas store konferencer.

Tilmelding kan ske ved at udfylde PROBANAs formular nedenfor. Husk at marker hvilken uddannelse De deltager på eller ønsker at deltage på. Hvis ikke De er registreret som deltager på Probanas  uddannelser bedes De krydse i feltet af nederst (under Probanas uddannelser).


-------------------------------------------------------------------------------------------
 

  Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig Probanas "Positiv Psykologi" konference  

      d. 15. maj 2013 på Copenhagen Marriott Hotel. Tilmeldingen er bindende.

Jeg deltager på følgende uddannelse(r) hos Probana:

(klik evt. på link og læs nærmere om uddannelserne)
 

 

 

Navn og titel:

 

Virksomhed:

 

Adresse:

 

Post #:

 

By:

 

Telefon:

 

E-mail:

 

Kommentarer:

 

                                                  

 


Hvis De har spørgsmål eller mangler information er De altid velkommen til at kontakte PROBANA på telefon 45 76 58 58.

PROBANA siger på gensyn til arrangementet den 15. maj 2013.

Med venlig hilsen / Yours sincerely

PROBANA Business School
Amaliegade 6
1256 København K
Tel.: +45 45 76 58 58
Fax: +45 45 76 71 71
Email: probana@probana.com
Web:
www.probana.com

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Da Probana tænker på miljøet, har vi valgt at sende Dem Probanas nyheder og Probanas informationer via e-mail. PROBANA ved, at vores læsere modtager mange emails, og hvis De føler Dem "overinformeret", kan De blive slettet af mailinglisten ved at sende besked direkte til kristine.boel@probana.com eller kontakte Probana direkte på telefon # 45 76 58 58  .