Lovgivning og regler
Kursusdeltagere
Læringsform
Kundeanbefaling
Forside
 Kundeanbefaling

"Endelig en arbejdsmiljøuddannelse der kombinerer fokus på det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. Vi har længe efterspurgt viden og værktøjer til at forebygge og håndtere stress, hvilket uddannelsen har givet os. Sonofons arbejdsmiljørepræsentanter er derved blevet rustet til både at sikre et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Kombinationen af e-læring og kursusdage har fungeret perfekt og har medført at vores arbejdsmiljørepræsentanter har oplevet en lærerig vekselvirkning mellem teori og praksis.

Uddannelsesplatformen er nem og overskuelig og skaber et værdifuldt fundament for diskussion og erfaringsudveksling deltagerne imellem.

Samtidig er vi glade for at vores arbejdsmiljørepræsentanter udover arbejdsmiljøbeviset har fået et bevis for at de har gennemgået Stress Management Konsulentuddannelsen. Dette har virket motiverende på vores medarbejdere, hvis personlige udbytte har været stort.

Vores arbejdsmiljørepræsentanter skulle gennemgå en arbejdsmiljøuddannelse, og i stedet for at gøre som vi plejede, valgte vi denne gang at gøre noget ekstra ud af det og tilbyde dem en mulighed for virkelig at lære om arbejdsmiljøet og dermed for alvor tage udfordringen op mod mobning, stress, udbrændte medarbejdere etc. Vi kan kun anbefale andre virksomheder, der ønsker at arbejde seriøst med arbejdsmiljøet at samarbejde med Aktiv Kurser/Probana Management."

Suzanne Kvist
HR Afdelingschef
 

 

 

 

 

Brugernavn:

 

 

 

Password: