Lovgivning og regler
Kursusdeltagere
Læringsform
Anbefalinger
Forside
  Kursusdeltagere

Sikkerhedsrepræsentanten og arbejdslederen i en sikkerhedsgruppe skal deltage i arbejdsmiljøuddannelsen.

Hvis der er andre medlemmer af sikkerhedsorganisationen såsom en formand for et sikkerhedsudvalg eller en daglig leder af sikkerhedsarbejdet, kan de også deltage i uddannelsen.

Arbejdsgivere og virksomhedsledere, fx en administrerende direktør, har ikke pligt til at gennemføre arbejdsmiljøuddannelsen, selv om de indgår i en sikkerhedsgruppe. Arbejdsgivere og virksomhedsledere vil imidlertid få et godt samlet overblik over deres ansvar, pligter og opgaver i forhold til arbejdsmiljøet ved at deltage i uddannelsen.

Medlemmer af en sikkerhedsgruppe skal ikke gennemføre arbejdsmiljøuddannelsen, hvis de efter den 1. april 1991 har deltaget i den daværende generelle sikkerhedsuddannelse på 32 timer eller den reducerede sikkerhedsuddannelse på 16 timer.

Medlemmer af en sikkerhedsgruppe, der har deltaget i en sikkerhedsuddannelse før den 1. april 1991 eller har taget en sikkerhedsuddannelse ved selvstudium, skal deltage i arbejdsmiljøuddannelsen, når sikkerhedsgruppen etableres eller ændres ved nyvalg eller genvalg.

 

 

 

 

 

Brugernavn:

 

 

 

Password: